Ny kollektion fra Ege Carpets: ReForm Radiant

Annonce – Dato 5 okt 2021

Refleksioner i polerede overflader.

Ege Carpets, tæppedesign

ReForm Radiant-kollektionen fortolker den foranderlige stemning af fluktuationer på skinnende overflader i et dynamisk og lineært mønstret tæppedesign. En pludselig solstråle tiltrækker os som en uimodståelig magnetisk kraft, og vi løfter automatisk ansigtet for at mærke den koncentrerede følelse af lys, varme og energiskabende velvære. På samme måde har solens fluktuationer på skinnende overflader en nærmest hypnotiserende effekt. Polerede metalelementer omdannes til levende malerier med evigt foranderlige motiver, og moderne arkitekturs store glassektioner brydes af kolonner og skinner, der skaber et interessant spil imellem lys og skygge. Radiant opfanger stemningen i et omhyggeligt koordineret udvalg af tæppefliser, planker, væg-til-væg-tæpper og innovative Figura-former.

Radiant Mix-fliser skaber flydende farveflows

Som en ekstra designdetalje med stor visuel effekt tilbyder Radiant adskillige 96x96 cm Mix-tæppefliser, der skaber flydende overgange imellem to foruddefinerede farver. Der er mange designmuligheder med Mix-fliserne, og du kan fx placere et farvemix midt i rummet for at skifte fra en lys til en mørk farvetone hen over gulvfladen eller omvendt. Alternativt kan du skabe flere farvevariationer ved at skifte fra lys til mørk og tilbage til lys igen. Med denne designfleksibilitet kan Mix-fliserne bruges til at definere stier i store åbne rum, ligesom de kan skabe zoner til forskellige arbejds- og afslapningssituationer.

Læs mere om kollektionen ReForm Radiant her

Ege Carpets, væg-til-væg tæpper

Et taktilt og mere bæredygtigt tæppevalg

I Radiant-kollektionen er det den multidimensionelle løkkestruktur, der skaber den spændende tekstur og bringer det nuancerede design til live. Mønstret er inspireret af de fluktuerende scener, der udspiller sig i naturlige og urbane miljøer og er struktureret omkring ti farvegrupper. Med stor detaljeringsgrad og finesse i både mønster og farvekombinationer passer designet perfekt til ethvert moderne rum. Kollektionen er Cradle-to-Cradle-certificeret, produceret af regenereret og regenererbart garn og genbrugte plastflasker og udstyret med Ege Carpets’ patenterede Ecotrust-filtbagside. Derfor er Radiant et oplagt valg til det mere bæredygtige interiørprojekt.

Tile Creator: Skab dit eget gulvdesign

Med Ege Carpets’ nye og brugervenlige Tile Creator-værktøj kan du som interiørdesigner eller arkitekt skabe dit helt eget gulvdesign. Først skal du definere monteringsretningen (fx lineær eller skakmønster) for de valgte tæppefliser eller
-planker. Derefter skal du vælge forskellige produkter fra det store udvalg af færdigdesignede tæppefliser, hvoraf nogle mønstre endda kan rekoloreres, så de matcher dine behov perfekt. Når du har fastsat dine helt egne designparametre, kan du tilpasse det samlede gulvdesign og eksperimentere med at skabe gangarealer, arbejdsområder eller fælleszoner. Til sidst kan du visualisere dit design i en række realistiske og møblerede rum og downloade gratis digitale filer, inklusiv 3D-rumvisualiseringer og mønsterrapporter, som er ideelle til din kundepræsentation, eller hvis du skal arbejde videre i andre programmer som fx pCon.planner.

Prøv den nye Tile Creator her

Ege Carpets, bæredygtigt tæppevalg

Firmaprofil

Ege Carpets blev grundlagt i 1938 og anvender konsekvent den mest avancerede teknologi i branchen. Ege Carpets er en af Europas førende tæppeproducenter og er drevet af en strategi om at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Derfor fremstiller de unikke gulvdesigns på mere bæredygtig vis ved at omdanne affald til ressourcer, samtidig med at de tilstræber at holde komponenterne i lukkede kredsløb og blive CO₂-positiv. Via ni salgskontorer og mere end 50 partnere over hele verden leverer de Cradle-to-Cradle-certificerede tæpper til arkitekter og indretningsdesignere med speciale i blandt andet hotel-, kontor- og marineprojekter. Besøg egecarpets.dk for at lære mere.

Find yderligere information om væg-til-væg tæpper, tæppefliser og -planker og løse tæpper fra Ege Carpets her, tlf. 97 11 88 11.

Mere om produktet Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper

Væg-til-væg tæpper til erhverv

Eco Compact
Eco Pro
Eco Rustic
Eco Structure
Epoca Classic
Epoca Texture
Una Tempo
Una Tempo Stripe
Una Micro
Highline
Kataloger og arkitektmapper

Kataloger og arkitektmapper

Download og bestil andet materiale

Læs mere

Produktspecifikationer

Produktspecifikationer

Se vores produktspecifikationer her

Læs mere

EGE ReForm Long
EPD
Epoca Classic
Una Tempo