Snart samler Building Green branchens bedste

Dato: 19 mar 2019

Building Green inviterer for tredje gang byggebranchen til Aarhus, hvor bæredygtige produkter, markante profiler fra ind- og udland og spændende debatter kommer i fokus. Med et program, der bl.a. retter fokus på det bæredygtige byggeri ift. FNs 17 verdensmål, byggeløsningers miljøeffekter, det bæredygtige byrum, fremtidens boligtendenser samt innovation og teknologi - alle emner, der er tilrettelagt i samarbejde med branchens mest toneangivende videnspartnere og innovative producenter – tilbyder Building Green for tredje gang to ekstraordinært inspirerende dage i Centralværkstedet.

Building Green inviterer for tredje gang byggebranchen til Aarhus

Oplev de tre scener Central Stage, Main Stage og Go Green, der byder på et omfattende og aktuelt program, som indeholder mange debatter og cases.

Man kan også drage på guidet fagtur, når GoGreenwithAarhus inviterer på byvandring til spændende projekter og fremviser eksempler på byens bæredygtige udvikling.

Centralværkstedet er vanen tro pakket med branchens nyeste og mest innovative bæredygtige løsninger i udstillingen, som er repræsenteret af de leverandører og producenter, der er længst fremme på den bæredygtige front.

Fokus på det bæredygtige byggeri

INNOVATION VILLAGE

Building Green har inviteret de innovative og skæve ideer til at tage plads på det nye udstillingsområde. Der er mange græsrødder, iværksættere, start-ups, og studerende mv., der har værdifulde, bæredygtige ideer til byggeriet. I Innovation Village rettes projektøren på disse ildsjæle, der med deres ideer og løsninger kan skabe større værdi i det bebyggede miljø, give et modspil og inspirere de mere etablerede aktører i branchen.

Med den grønne event i de aarhusianske rammer bliver tilgængeligheden større for både jyder og fynboer. Begivenheden rykker til München senere på året, og det sætter en tyk streg under, at Building Green er en voksende trend nu også med et internationalt fokus.

Fakta

TILMELD DIG GRATIS HER

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår