Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

Annonce – Dato 24 Apr 2018

Se, rør og føl nogle af fremtidens mest bæredygtige gulve

Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

Giv dine kunder noget andet end det, de forventer. For eksempel et gulv af knuste kakaoskaller. Eller et tekstilgulv, der kan vaskes. På Architect@Work i Forum 16.-17. maj kan du se, røre og føle nogle af fremtidens mest innovative – og bæredygtige gulve.

Bæredygtigt byggeri behøver ikke at være så langhåret. Faktisk kan det endda dufte godt. Et af de nyeste produkter inden for linoleum er Marmoleum Cocoa fra Forbo, der kommer til Architecht@Work med hele tre internationale designpriser i bagagen. Den hollandske gulvekspert har udviklet en metode, der bruger knuste kakaoskaller til at skabe en særlig overflade.

”De seneste opdateringer af alle vores linoleumskollektioner viser ret tydeligt, at linoleum i dag er så meget mere end det klassiske, marmorerede look. Især arkitekterne har fået øjnene op for, at de ovenikøbet meget praktiske gulve kan tilføre noget spektakulært og eksklusivt til både hoteller, butikker og kontormiljøer,” fortæller marketing manager Anne-Mette Holm.

Selv om man har over 100 år på bagen, kan man godt være nytænkende. Hos Forbo bliver de mange års erfaring brugt til at opfinde nye teknikker – som fx genbrug af knuste kakaoskaller – tilrette designet efter kundernes behov, men også produktionen bliver konstant optimeret til fordel for miljøet.

For blot få uger siden blev firmaets linoleum dokumenteret CO2-neutralt, og med et Svanemærke oven i hatten er det dermed et af verdens mest bæredygtige gulve.

 

Se de mange nyheder inden for linoleum og andre innovative løsninger på stand nr. 75.

Se mere på hjemmesiden Forbo Flooring

 

 

Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen

Udv.renovering | København | 85,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 1 etager hvor den ene eta...

Vestskoven Gymnasium

Vestskoven Gymnasium

Nybygning | Albertslund | 200 Mio.kr

Nybygning af gymnasium svarende til 1 bygninger i Albertslund på 6 etager . S...

Matas

Matas

København K

Denne reportage er udført i samarbejde med en af de 50-60 Matas-butikker, som...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...