Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

Dato: 24 Apr 2018

Se, rør og føl nogle af fremtidens mest bæredygtige gulve

Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

Giv dine kunder noget andet end det, de forventer. For eksempel et gulv af knuste kakaoskaller. Eller et tekstilgulv, der kan vaskes. På Architect@Work i Forum 16.-17. maj kan du se, røre og føle nogle af fremtidens mest innovative – og bæredygtige gulve.

Bæredygtigt byggeri behøver ikke at være så langhåret. Faktisk kan det endda dufte godt. Et af de nyeste produkter inden for linoleum er Marmoleum Cocoa fra Forbo, der kommer til Architecht@Work med hele tre internationale designpriser i bagagen. Den hollandske gulvekspert har udviklet en metode, der bruger knuste kakaoskaller til at skabe en særlig overflade.

”De seneste opdateringer af alle vores linoleumskollektioner viser ret tydeligt, at linoleum i dag er så meget mere end det klassiske, marmorerede look. Især arkitekterne har fået øjnene op for, at de ovenikøbet meget praktiske gulve kan tilføre noget spektakulært og eksklusivt til både hoteller, butikker og kontormiljøer,” fortæller marketing manager Anne-Mette Holm.

Selv om man har over 100 år på bagen, kan man godt være nytænkende. Hos Forbo bliver de mange års erfaring brugt til at opfinde nye teknikker – som fx genbrug af knuste kakaoskaller – tilrette designet efter kundernes behov, men også produktionen bliver konstant optimeret til fordel for miljøet.

For blot få uger siden blev firmaets linoleum dokumenteret CO2-neutralt, og med et Svanemærke oven i hatten er det dermed et af verdens mest bæredygtige gulve.

 

Se de mange nyheder inden for linoleum og andre innovative løsninger på stand nr. 75.

Se mere på hjemmesiden Forbo Flooring

 

 

Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Newbe butik

Newbe butik

LVT (Luxury Vinyl Tiles) er en gulvbelægning med mange fordele. Det er en e...

Rigshospitalets stråleafdeling

Rigshospitalets stråleafdeling

København

Ny indretning og farvesætning af gulv og trappe på Rigshospitalets stråleaf...

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Børnehuset Myretuen

Børnehuset Myretuen

Nybygning | Hedensted | 15 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Hedensted på 1 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår