Børneinstitutionen Espelunden

Nybygning af vuggestue/børnehave i Rødovre på 2 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt marts 2018 med en beregnet byggeperiode på 16 måneder til en anslået udgift på 34 mio.kr med et brutto areal på 1700 m².

Bygherren er Rødovre Kommune og som arkitekt er valgt Erik Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af JFP Murer & Tømrer A/S Under konkurs som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Emil Hansen & Søn A/S og Emil Hansen & Søn A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Hareskov Elektric A/S.

PRODUKTKOBLING: LINOLEUM

LINOLEUM

Marmoleum er et klimapositivt produkt

Børnehuset Espelunden er en institution i Rødovre kommunes nyanlagte boligområde ’Irmabyen’. Arkitektur, indretning og design er udført i et tæt samarbejde mellem byggeriets rådgivere, udførende og med en engageret bygherre med både erfaring og ambitioner om innovation.

Linoleumsmontage med svejsetråd har været gulvbranchens foretrukne metode; nu er der imidlertid stigende efterspørgsel på belægninger, hvor linoleumsbanerne blot stødes og skæres sammen uden tråd. Ønsket er at opnå homogene og sammenhængende gulvflader. Forsøg med Marmoleum under vand i 72 timer viser, at belægningens fysik og dimensioner er uændrede. Derfor kan kanterne med fordel stødes sammen, så banerne bliver minimalt synlige.

Til Børnehuset Espelunden udviklede indretningsrådgiveren Cphrumdesign og Henriette Strøm et koncept til et oplevelseshus i børnehøjde: Robuste rammer med bløde og varme kvaliteter. Plads til livlig leg, men også til fordybelse i ro og fred. Alle gulve er udført med to farver fra Marmoleum splash ud fra et ønske om en stemning af aktivitet og bevægelse, men også harmoni og overblik. - Marmoleum splash er med til at sikre et godt akustisk miljø; og så er linoleum bare et behageligt materiale at være i nærheden af, kommenterer Henriette Strøm, Cphrumdesign. Derfor er en anden Forbo-linoleum også anvendt til en stor del af børnehuset Espelundens inventar og møbler: Furniture.

Furniture er beklædning på borde til både børn og medarbejdere, på en del fast inventar og som akustisk regulering inde i de legehuse, hvor børnene kan snuppe en pause i fred og ro.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Forbo Flooring A/S

Marmoleum Marbled

Marmoleum Marbled

Klimapositiv og bæredygtig gulvbelægning


Marmoleum Solid

Marmoleum Solid

Moderne gulvdesigns med overlegen alsidighed og innovation


Marmoleum Linear

Marmoleum Linear

Skaber en behagelig atmosfære


Marmoleum Modular (fliser)

Marmoleum Modular (fliser)

Linoleumsfliser i forskellige størrelser og mønstre


Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen

Udv.renovering | København | 85,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 1 etager hvor den ene eta...

Vestskoven Gymnasium

Vestskoven Gymnasium

Nybygning | Albertslund | 200 Mio.kr

Nybygning af gymnasium svarende til 1 bygninger i Albertslund på 6 etager . S...

Matas

Matas

København K

Denne reportage er udført i samarbejde med en af de 50-60 Matas-butikker, som...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...