Naturhistorie med ny Marmoleum storhitter!

Annonce – Dato 5 mar 2024

Forbo Floorings nye bud på en moderne linoleumskollektion åbner vinduerne til foråret med hele 72 variationer over naturens undere

Naturhistorie med ny Marmoleum storhitter!

Aktuelt er det vanskeligt at finde en materialebeskrivelse i et vilkårligt byggeprojekt, som ikke taler om bæredygtighed, CO2 aftryk og klimahensyn.

Måske derfor vinder den nye kollektion Marmoleum Solid genklang i markedet. For er der et materiale, som har den grønne omstilling på databladets forside, så er det linoleum. Først var det skoler, så institutioner og virksomheder; og nu begynder boligselskaber og private bygherrer også at se i retning af linoleum: Det, som naturen kan udenfor, ønsker de sig med ind i arkitektur og rum.

Det sker i takt med, at en førende udbyder som Forbo har sat turbo på produktudviklingen. Moderne gulve skal bidrage til velvære og komfort; de skal være nemme at holde. Og så har Forbo udstyret sin seneste Marmoleum Solid kollektion med et sprudlende udvalg af farver og udtryk, flertallet skabt med afsæt i naturens smukkeste nuancer: 72 personlige valgmuligheder, heraf 32 nyheder!

Cradle-to-gate

Dertil kommer Marmoleum trumfkortet: At hele Marmoleum Solid kollektionen er klimapositiv - 'cradle-to-gate'. - Det betyder, at Marmoleum Solid bidrager positivt i klimaregnskabet fra høst af råmaterialer over produktion til udlevering ved porten, altså hele den del af gulvets livscyklus, som Forbo selv kontrollerer, forklarer teknisk chef hos Forbo Flooring i Danmark. Og det klimapositive bidrag fremkommer vel at mærke uden brug af den såkaldte 'offsetting' option, dvs. modregning fra afladshandlinger. Og i Forbo Floorings showrom opleves Marmoleum Solid som tidens bedste galleri for naturens uforlignelige malerpensel. Den natur, som giver os mineraler, vand, luft og is; men også den natur, som på sin ager dyrker eukalyptus, gurkemeje, rosmarin og skovens fyr. Alle er de inspiration, hvis farver kan genfindes i Marmoleum Solid; alle skaber de varme gensyn og indløser skønne værdier fra den verden, vi har pligt til at skøtte.

Naturhistorie med ny Marmoleum storhitter! linoleumskollektion åbner vinduerne til foråret med hele 72 variationer over naturens undere

Velvære og komfort

For med Marmoleum Solid 2024 svarer Forbo på, hvad der sker, når naturens skønneste egenskaber smeltes sammen med den ypperste teknologi: Så får vi 'Modern Nature'! Og den hollandske producent i Assendelft oversætter selv formuleringen til et gulvmateriale, som 'bidrager til velvære og komfort' ved at byde naturen med indenfor. I en verden, hvor planetens ressourcer hurtigt opbruges, skiller Marmoleum sig ud som en klart cirkulær gulvløsning i overensstemmelse med principperne for en cirkulær økonomi: Udviklet og fremstillet med genbrug for øje for derved at minimere spild og kulstofemissioner.

Faktaboks

Marmoleum, Forbos linoleumsbrand, er skabt af naturlige råvarer og derfor en af de mest bæredygtige gulvbelægninger i verden. Dens produktionsproces er klimapositiv – cradle- to-gate. Derfor bidrager Marmoleum til et sundt og sikkert indeklima.

Mere om produktet Marmoleum Solid

Marmoleum Solid

Moderne gulvdesigns med overlegen alsidighed og innovation

Marmoleum Cocoa

Marmoleum Cocoa

Kombination af cirkularitet og skønhed

Læs mere

Marmoleum Concrete

Marmoleum Concrete

Designet adskiller sig fra vores klassiske linoleumsgulve

Læs mere

Marmoleum Walton

Marmoleum Walton

Præsentation af linoleums rene karakter

Læs mere

Marmoleum Piano

Marmoleum Piano

En diskret blødt fibermønster med en solid ensfarvet baggrund

Læs mere

Marmoleum solid alle farver

Marmoleum solid alle farver

Den naturlige forbindelse

Læs mere

MARMOLEUM SOLID TEKNISKE SPECIFIKATIONER
MARMOLEUM SOLID YDEEVNEDEKLARATION

MARMOLEUM SOLID YDEEVNEDEKLARATION

Til brug som indendørs overflade til multi-sport i bygninger

Læs mere

Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen

Udv.renovering | København | 85,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 1 etager hvor den ene eta...

Vestskoven Gymnasium

Vestskoven Gymnasium

Nybygning | Albertslund | 200 Mio.kr

Nybygning af gymnasium svarende til 1 bygninger i Albertslund på 6 etager . S...

Matas

Matas

København K

Denne reportage er udført i samarbejde med en af de 50-60 Matas-butikker, som...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...