Børnehuset Myretuen

Nybygning af vuggestue/børnehave i Hedensted på 1 etager . Selve byggeriet er påbegyndt november 2018 med en beregnet byggeperiode på 11 måneder til en anslået udgift på 15 mio.kr med et brutto areal på 800 m².

Bygherren er Hedensted Kommune og som arkitekt er valgt Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S. Projektet udføres i form af fagentreprise . ,som ventilationsentreprenør er Reguvent ApS og Alke Kjøngerskov VVS ApS er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Jansson El A/S.

PRODUKTKOBLING: LINOLEUM

LINOLEUM

Marmoleum er et klimapositivt produkt

Fællesskab og sammenhæng giver energi, som er god at erkende i tidlig alder. Arkitektur og indretningsløsninger kan hjælpe til med det, hvilket Børnehuset Myretuen i Tørring er et godt eksempel på. Projektet er samtidig en illustration af bæredygtighed på mange planer: Gennemtænkte løsninger til drift og vedligehold, et optimalt indeklima og anvendelsen af materialer med kvalificerende klima – og miljødata. Marmoleums kollektioner er en del af løsningen, ligesom vinylprogrammerne Sphera og skridsikre SureStep.

Børnehusets mange muligheder er disponeret omkring et fælles torv, bygningens ’hjerte’, der med sin rolige belægning af Marmoleum concrete i dessin liquid clay virker som et samlingspunkt. Ud fra torvet går farvekoder, der signalerer børnehave (Marmoleum marbled marigold), vuggestue (Marmoleum fresco red copper) og personalefaciliteter (Marmoleum real green).

- Det har været afgørende, at farveplaner og materialeholdninger orkestreres perfekt ift. funktionerne og til sammen indrammer det helt særlige miljø, som findes i Børnehuset Myretuen, forklarer arkitekt maa og partner i Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, Christian Bøgh Jensen og uddyber: Et godt indeklima og et varieret inspirerende visuelt miljø har været et grundparameter i udformningen af bygningen, så leg, læring og liv får optimale betingelser.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Forbo Flooring A/S

Marmoleum Marbled

Marmoleum Marbled

Klimapositiv og bæredygtig gulvbelægning


Marmoleum Solid

Marmoleum Solid

Moderne gulvdesigns med overlegen alsidighed og innovation


Marmoleum Linear

Marmoleum Linear

Skaber en behagelig atmosfære


Marmoleum Modular (fliser)

Marmoleum Modular (fliser)

Linoleumsfliser i forskellige størrelser og mønstre


Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen

Udv.renovering | København | 85,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 1 etager hvor den ene eta...

Vestskoven Gymnasium

Vestskoven Gymnasium

Nybygning | Albertslund | 200 Mio.kr

Nybygning af gymnasium svarende til 1 bygninger i Albertslund på 6 etager . S...

Matas

Matas

København K

Denne reportage er udført i samarbejde med en af de 50-60 Matas-butikker, som...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...