Om 4 uger åbner Building Green

Dato: 3 okt 2016

Snart flokkes folk om byggebranchens årlige bæredygtige samlingspunkt Building Green

Om 4 uger åbner Building Green

Om 4 uger åbner Building Green 

2.-3. november flokkes arkitekter, bygherrer, projekterende, byplanlæggere og rådgivere fra hele landet til byggebranchens årlige bæredygtige samlingspunkt Building Green. 

På Building Green vises på alle måder bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet – den lange række af udstillere, som præsenterer fremtidens innovative løsninger til byggeriet, videndeling på scenerne og netværk på Green Connections.

Med det omfattende program sætter Building Green fokus på årets tema, byggeriet i det bæredygtige byrum, med en stjerneparade af toneangivende internationale arkitekter og branchefrontløbere, som vil dele deres visioner og erfaringer fra arrangementets Main Stage.   

De innovative og bæredygtige byrum tiltrækker borgere, men også arkitekter og bygherrer, som ønsker at bygge miljøbevidst til brugerne. Både borgere og virksomheder ønsker et godt indeklima og en bydel med en miljøbevidst profil, der sikrer et godt fremtidsperspektiv på alle måder.

Se hele programmet og alle aktiviteterne – og hent allerede din gratis adgangsbillet i dag - så undgår du køen i døren!

Læs mere og hent din gratis billet på www.buildinggreen.eu

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår