Nye Formica Collection - for dig der elsker alsidighed

Dato: 26 maj 2015

Se tingene i et andet lys med det nye Formica® Collection

Nye Formica Collection - for dig der elsker alsidighed

Nye Formica Collection - for dig der elsker alsidighed

Det nye Formica® Collection gør sin entré med manér i maj, og den indeholder en masse spændende nye farver, dekorer og teksturer. Som et resultat af omfattende forskning og udvikling inden for fremstilling og design, er Formica Group i stand til at forsyne arkitekter, indretningsarkitekter, producenter og fabrikanter med et helt nyt og friskt sortiment, der med 113 nye dekorer tilbyder over 600 dekorative laminatløsninger.

Formica Group har udviklet 9 nye Plain Colours, der er baseret på kundernes feedback og imødekommer de seneste trends inden for interiør, med fokus på nye blå -, pastel- og naturinspirerede økofarver. Paletten omfatter nu hele 120 farver, inklusive White, Just Rose, Just Blue, Nocturne, Denim, Artichoke, Leaf Green, Just Gold, og Patina.

En af de mest spændende tilføjelser til den nye Formica Collection er Plus Color. Der tilbydes 30 farver i 8 eksklusive overfladebehandlinger, som kreative sjæle kan eksperimentere med og visualisere i forskellige taktile miljøer. Denne unikke værktøjskasse åbner døren for kreativitet, idet man kan mixe og matche farver og teksturer i 240 mulige kombinationer og således skabe enestående design af den højeste kvalitet.

Ægthed og en tilbagevenden til fundamentale og ukunstlede materialer er en af de seneste tendenser inden for indendørsdesign. Derfor fokuserer Formica Collection på stof og naturlige og kunstige materialer, idet de introducerer metal og konstruerede stenmønstre og True Scale marmordekorer. True Scale dekorer fra Formica Group er udviklet til store anvendelser, som for eksempel feature vægge i detail- eller hospitality miljøer; det er her, at dekorerne kommer til deres fulde ret.

Tekstur tilføjer en ekstra dimension til et design og sætter liv i en overflade. Den nye Formica Collection tilbyder et stort udvalg af førsteklasses overflade-finishes, der vil forskønne dine omgivelser. Formica Group introducerer Linewood og Puregrain til deres nye kollektion. Linewood gengiver stålbørstede eller sandblæste, bløde træsorter og giver en overflade, der virker fuldstændig naturlig, samtidig med at den udviser en fløjlsblød glathed. Træ er et af designernes favoritmaterialer, der bliver specificeret på grund af dets værdifulde og æstetiske egenskaber. Linewood finish imødekommer efterspørgslen efter stærkt teksturerede overflader i et antal forskellige farver.

Den prisbelønnede tekstur, Plex, er en ny tilføjelse til kollektionen, på ensfarvede overflader og fire Twill mønstre. Plex, der er inspireret af de mange forskellige tekstiler, der findes, og især af knitrende satin- og silkevævninger, illuminerer en overflades skønhed, giver den et præg af luksus, glamour og ægthed.

Hammered er en ny tilføjelse til DecoMetal® af Formica Group, et sortiment af taktile laminatoverflader, der er fremstillet med ægte metalfolie. Denne tekstur er inspireret af den traditionelle metalbearbejdningsteknik, hvor man hamrer metal for at forme, fortynde eller strække det, og den udgør en moderne udvikling af dette skulpturelle og bearbejdede look..

Med denne lancering fortsætter Formica Group med at innovere og lede markedet i dekorative laminater, og deres kvalitetsprodukter forsyner arkitekter, indretningsarkitekter, producenter og fabrikanter med de værktøjer og støttemidler, der er nødvendige for at gøre dem i stand til at skabe enestående design.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår