Marmoleum Solid

Dato: 18 maj 2017

Nyt, prisbelønnet linoleumsgulv genbruger knuste kakaoskaller

Marmoleum Solid

Marmoleum Solid

Nyt, prisbelønnet linoleumsgulv genbruger knuste kakaoskaller

Forbo tager genbrug til nye højder i det banebrydende, miljøvenlige linoleumsgulv, Marmoleum Solid, der præsenteres på Interzum-messen i Köln i dagene 16.-19. maj. Allerede før lanceringen har det vundet flere internationale designpriser for at bruge knuste kakaoskaller til at skabe en unik, organisk overflade.

Ensfarvede design og genbrugte kakaoskaller

Helt ensfarvede flader linoleum, tak. Det har været ønsket fra arkitekter og private kunder i flere år, og nu er nødden knækket. Forbo lancerer en ny linoleumskollektion, Marmoleum Solid, der både introducerer en række helt ensfarvede design samt en ny, innovativ måde at lave linoleum på – ved at genbruge knuste kakaoskaller. Marmoleum Cocoa er for nylig blevet belønnet med både en iF Design Award og to Red Dot Awards for at forene moderne, nordisk stil med miljøbevidst produktion.

Nye overflader med nye muligheder

“Hele Marmoleum Solid-kollektionen viser, at linoleumsbelægning er så meget mere end det klassiske, marmorerede look og kan matche tidens arkitektur, design og interiør. Desuden giver de nye overflader muligheder, der går langt ud over den traditionelle brug i eksempelvis undervisnings- og sundhedsbyggerier samt offentlige bygninger – Marmoleum Solid vil være et spektakulært gulv i både butikker, på hoteller og restauranter samt kontormiljøer af den mere eksklusive slags, ” forklarer Thomas Kjær, teknisk chef hos Forbo.

Få eksperternes tips til linoleum

Hos Forbo oplever de, selv efter over 100 år på markedet, at mange bliver overrasket over, hvad både linoleum og bulletin board kan. På verdens største fagmesse for møbelindustrien, Interzum i Köln 16.-19. maj, vil firmaet derfor præsentere en lang række af de nye muligheder med både Marmoleum Solid, Furniture Linoleum og Bulletin Board.

Mange arkitekter har fået øjnene op for, hvor mange steder man egentlig kan bruge de to produkter. Hvor Bulletin Board er et lyddæmpende materiale, der kan skæres i alle former og bruges som opslagstavle, bagbeklædning på reoler eller rumadskillelse, hvor det fungerer lyddæmpende, er Furniture Linoleum lige nu det helt store hit til møbler og køkkener på grund af en ny, moderne farvekollektion og muligheden for at få en slidstærk, miljørigtig og silkeblød overflade.

På messen er der mulighed for at se en lang række tekniske løsninger (også dem, man ikke skulle tro kunne lade sig gøre) på, hvordan Furniture Linoleum og Bulletin Board kan bruges til alt fra loungestole over kanter til besværlige flader.

Her finder man Forbo på Interzum: Hal 10.2, stand D-042

Læs mere om den nye Marmoleum Solid-kollektion her.

Se miljøvenlig Furniture Linoleum her.

Hvorfor vælge Bulletin Board? Få svaret her!

Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Newbe butik

Newbe butik

LVT (Luxury Vinyl Tiles) er en gulvbelægning med mange fordele. Det er en e...

Rigshospitalets stråleafdeling

Rigshospitalets stråleafdeling

København

Ny indretning og farvesætning af gulv og trappe på Rigshospitalets stråleaf...

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Børnehuset Myretuen

Børnehuset Myretuen

Nybygning | Hedensted | 15 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Hedensted på 1 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår