Ventilation

Ventilation

Ventilation

Lindab tilbyder produkter og systemløsninger inden for ventilation og indeklima. Vi leverer også software og apps til design, beregnings- og planlægningsprogrammer. Lindab sælger udelukkende til ventilationsentreprenører og grossister.

Vi har en passion for at skabe sunde og behagelige indeklimaer i både boliger og kommercielle bygninger. Vores mål er at levere ventilationsløsninger, der ikke kun opfylder kundernes specifikke behov, men også reducerer energiforbruget og dermed minimere miljøpåvirkningen.

Vores sortiment omfatter:

Kanalsystemer

Vores kanalsystemer er designet til at lede luft gennem bygningen på en effektiv og kontrolleret måde. De giver en behagelig luftstrøm og bidrager til et sundt indeklima. Vi laver både cirkulære og rektangulære kanaler og faconstykker.

Akustik/ lyddæmpning

Lyd fra ventilatorer, spjæld og andre komponenter skal dæmpes, hvis den totale indeklimaoplevelse skal være behagelig. Her er der brug for gode lyddæmpere for at sikre, at akustikken bidrager til det gode indeklima. Lindab tilbyder et omfattende sortiment af lyddæmpere og kan udføre præcise lydberegninger til optimerede ventilationssystemer i alle typer bygninger. Vi har gennem årtiers forskning og udvikling i vores eget lydlaboratorium oparbejdet stor viden inden for akustik og lyddæmpning.

Luftbårne systemer

Vores luftbårne ventilationsløsninger omfatter armaturer, riste, spjæld og tilbehør, der anvendes til at regulere og styre klimaet i et rum. Man anvender luftbårne systemer til at ventilere, afkøle eller opvarme et rum. Vores løsninger har brancheførende egenskaber, såsom høj energieffektivitet, et meget lavt støjniveau og gennemtænkte montageløsninger.

Vandbårne systemer

Lindabs vandbårne klimasystemer, fx kølebafler, facadesystemer, strålevarme og kølepaneler, bruger vand som køle/varmemedie til at regulere rumtemperaturen.

Ventilatorer 

Vores sortiment dækker mange behov - fra den lydsvage installation på badeværelset til den energioptimerede EC ventilator med minimalt energiforbrug til større bygninger.

Brand- og røgsikring

Vi tilbyder brandsikre ventilationsprodukter, der opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder. Produkter er designet til at forhindre spredning af ild og røg gennem ventilationskanalerne. Med vores sortiment indenfor brand- og røgspjæld, røgevakueringsspjæld, tilhørende automatik samt røgevakueringskanaler er du sikret produkter af højeste kvalitet.

Lufttæpper

Et lufttæppe er en effektiv måde at adskille varme og kolde temperaturzoner på. Det danner en barriere af luft ved indgangspartiet, så indendørsmiljøet i din butik eller bygning er beskyttet mod kold eller varm vind, vindstød og støv. Det betyder, at du kan holde indgangsdørene åbne, samtidig med at det er rart for både kunder, gæster og medarbejdere at færdes i bygningen. Vi forhandler lufttæpper fra det velansete tyske firma Tekadoor TTL.

InDomo, kanalsystem gulv/væg

Lindab InDomo er et komplet ventilationskanalsystem designet til integration i boligens konstruktion i enten gulv eller væg. Ideel til etagebyggeri, rækkehuse og parcelhuse.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores ventilationsløsninger eller har behov for rådgivning til dit næste projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et optimalt indeklima.

Akustik

Akustik

Vi forsker i lyd og leverer stilhed

Læs mere

Brand- og røgsikring

Brand- og røgsikring

Med vores sortiment indenfor brand- og røgspjæld, røgevakueringsspjæld

Læs mere

InDomo

InDomo

Et komplet ventilationskanalsystem designet til integration i boligens konstr...

Læs mere

Kanalsystemer

Kanalsystemer

Kanalsystemer omfatter cirkulære og rektangulære kanaler og faconstykker

Læs mere

Luftbårne systemer

Luftbårne systemer

Produkter indenfor luftbårne ventilationsløsninger omfatter armaturer, riste,...

Læs mere

Lufttæpper

Lufttæpper

Vi forhandler lufttæpper fra det velansete tyske firma TTL

Læs mere

Smarttools

Smarttools

Vi har udviklet en række smarte værktøjer, der gør hverdagen for ventilations...

Læs mere

Vandbårne systemer

Vandbårne systemer

Vandbårne klimasystemer, fx kølebafler, facadesystemer, strålevarme og kølepa...

Læs mere

Ventilatorer

Ventilatorer

Vores sortiment dækker mange behov - fra den lydsvage installation på badevær...

Læs mere

Relaterede produkter

Profil

Profil

Tag- og facadeprofiler, tagrender, porte, sandwichpaneler, kliktag


Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi anvender FN’s verdensmål


Nyheder fra Lindab A/S

God ventilation med ny kompakt trykfordelingsboks

God ventilation med ny kompakt trykfordelingsboks

Lindab Compact Box er god værdi for pengene

Lindab breder bæredygtigheden ud

Lindab breder bæredygtigheden ud

Det er høj prioritet for Lindab at bidrage til den grønne omstilling og tænke...

Taghætter giver mulighed for en flot afslutning på luftindtag og afkast

Taghætter giver mulighed for en flot afslutning på luftindtag og afkast

Arkitektoniske flotte løsninger der går i ét med tagkonstruktionen