Taghætter giver mulighed for en flot afslutning på luftindtag og afkast

Annonce – Dato 10 mar 2022

Arkitektoniske flotte løsninger der går i ét med tagkonstruktionen.

Taghætter, luftindtag og afkastArkitektoniske flotte løsninger der går i ét med tagkonstruktionen Lindabs taghætter

Lindabs taghætter kan integreres i bygningens arkitektoniske udformning og giver mulighed for en flot afslutning på luftindtag/-afkast i tagkonstruktionen. Med udgangspunkt i arkitektens idéer lader vi produkterne blive ét med bygningen, eller skille sig ud og blive en dekoration i sig selv. Vores taghætter har høj standard i design og funktionalitet.

Det store sortiment af cirkulære og rektangulære taghætter til indtag og afkast giver masser af muligheder for at blive integreret i alle former for byggeri. Vores hætter fremstilles i galvaniseret plade, men kan på bestilling også leveres i andre materialer såsom rustfrit stål, aluminium og pulverlakeret plade i forskellige farver.

Lindabs taggennemføringer findes både i cirkulær og rektangulær Lindabs taggennemføringer findes både i cirkulær og rektangulær og giver en harmonisk overgang mellem taggennemføring og hætte.

Vores udvalg af taggennemføringer med god lyddæmpning, membrangennemføringer, regnkraver m.m. kompletterer programmet godt.

Sammen finder vi den arkitektonisk rigtige løsning med dig, og vores rådgivere står altid til rådighed med yderligere inspiration og produktvejledning. Har du brug for en ekspert i taghætter og gennemføringer,
så ring direkte på tlf. 73 23 23 00.

Se udvalget og læs mere om vores taghætter og gennemføringer