Bæredygtighed

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi anvender FN’s verdensmål som grundlag for en lang række af vores beslutninger og løsninger, hvor vi har valgt at fokusere på syv af målene.

For os er bæredygtighed en måde at tænke og arbejde på. Det påvirker, hvordan vi arbejder med Lindabs strategi på mange områder. Alt fra de indkøb vi foretager, til de leverancer og den service vi tilbyder vores kunder.

Formålet med at have certificerede produkter og løsninger er, at kunder hos Lindab kan stole på vores kvalitet og at vi som virksomhed arbejder med standarder, til gavn for miljøet, byggeriet, vores kunder og ansatte i Lindab. Hos Lindab har vi i dag en lang række certifikater på produkter, processer og løsninger og vi arbejder både på at forbedre de eksisterende og opnå nye certificeringer.

Energioptimeret og sundt indeklima

Adskillige undersøgelser har dokumenteret betydningen af et godt indeklima for vores fysiske og psykiske velvære. Det gælder uanset om vi arbejder på kontor, på fabrik, går i skole eller på anden vis modtager undervisning, er på hospitalet eller noget helt fjerde. Lindabs produkter er optimerede, så de sikrer et godt og sundt indeklima samtidig med at de gavner miljø, økonomi og brugernes velvære.

Stærke byggematerialer

Vores produkter inden for tagrender og facade- og tagpaneler har til formål at beskytte bygninger mod tidens tand, der med klimaforandringerne bider hårdere og hårdere. Derfor videreudvikler vi konstant vores profilprodukter, så de løbende bliver mere robuste og modstandsdygtige.

FN´s verdensmål

FN’s verdensmål består af 17 konkrete mål og 169 delmål, der frem mod 2030 angiver retningen for en mere bæredygtig udvikling til glæde for både mennesker og planeten. Derfor anvender vi FN’s verdensmål som grundlag for en lang række af vores beslutninger. Vi har valgt at fokusere på Verdensmål 3 (Sundhed og trivsel), 4 (Kvalitetsuddannelse), 7 (Bæredygtig energi), 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), 13 (Klimaindsats) og 17 (Partnerskaber for handling).

Lindab - For a better climate

Relaterede produkter

Profil

Profil

Tag- og facadeprofiler, tagrender, porte, sandwichpaneler, kliktag


Ventilation

Ventilation

Produkter og systemløsninger indenfor ventilation og indeklima


Nyheder fra Lindab A/S

Ny variant til det elegante og tidløse kliktag!

Ny variant til det elegante og tidløse kliktag!

Lindab kliktag nu i 300 mm profilbredde, et stilrent valg til tag og facade

God ventilation med ny kompakt trykfordelingsboks

God ventilation med ny kompakt trykfordelingsboks

Lindab Compact Box er god værdi for pengene

Lindab breder bæredygtigheden ud

Lindab breder bæredygtigheden ud

Det er høj prioritet for Lindab at bidrage til den grønne omstilling og tænke...