Intelligent boligstyring er nemmere end nogensinde

Annonce – Dato 28 Apr 2020

ABB-free@home er nem styring af lys, ventilation, varme, lyd og adgangskontrol fra en vægkontakt, en app på smartphonen eller tabletten. Om morgenen ruller persiennerne eller markiserne op, uden at man behøver at stå ud af sengen, radioen tænder i køkkenet, espressomaskinen brygger en dejlig kop kaffe – eller man slukker lyset og alle elapparater, når man forlader boligen.

Der er allerede utroligt mange funktioner og muligheder med ABB-free@home, og flere kommer til i en lind strøm i disse år. Med ABB-free@home er man både fremtidssikret og med til at øge boligens værdi.

Intelligent boligstyring er nemmere end nogensinde

Lyd og lys

Siden de første ABB-free@home installationer begyndte at dukke op, har en populær løsning været at integrere højttalere i boligens forskellige rum og styre musikken på et Sonos-anlæg med en smartphone eller iPad.

Tilsvarende kan Philips Hue LED-pærer integreres i systemet og styres fra ABB-free@home, så det er nemt at justere lysstyrken og farverne – det ene øjeblik har man et godt og effektivt arbejdslys, det næste er der skabt en hyggelig og dæmpet festbelysning.

Tryghed med sluk alt-funktion

Systemets sluk alt-funktion er praktisk, når man forlader hjemmet. Alle opkoblede enheder i huset slukkes samtidigt med et tryk på en enkelt knap. Det kan være alt fra komfur, lys og varme, til fjernsyn, radio og strygejern. Ud over at skabe tryghed er det energibesparende.

Sluk alt-funktionen er også nyttig ved sengetid. Når den sidste i familien går i seng, kan alt lys i huset slukkes med et klik.

Smartere og smartere

Miele, Siemens, Bosch, Gaggenau. Stadigt flere af de store producenter tilbyder i dag intelligente, smarte hvidevarer og husholdningsapparater, der er direkte kompatible med ABB-free@ home. Og der kommer hele tiden flere nye produkter på markedet, så funktionerne og mulighederne med ABB-free@home konstant udvides og vokser.

Bliv selvforsynende

Hvem drømmer ikke om at være selvforsynende med energi? Hvor solceller i dag kun sender grøn strøm ud af stikkontakten, når solen skinner, er det snart muligt at gemme den gratis energi.

Med boligstyringen ABB-free@home kan alle funktioner

Med ABB's batteriløsning REACT 2 og ABB-free@home bliver det muligt at lagre energien og udnytte den, når det er overskyet eller nat – i stedet for at sende energien ud på elnettet. Så aktiverer ABB-free@home fx vaskemaskine og opvaskemaskine, mens familien er i skole og på arbejde eller om natten, når husstandens øvrige elforbrug er lavt.

Mere om produktet Bygningsinstallation

Bygningsinstallation

Smartere hjem

Intelligente hjem katalog

Referenceprojekter fra ABB A/S

Akaciegården Plejehjem

Akaciegården Plejehjem

Nybygning | Frederiksberg | 141 Mio.kr

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Frederiksberg med 95 lejligheder på 5 etag...

FactoryHouse The Village

FactoryHouse The Village

Nybygning | København | Præcis 85 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 36 lejligheder på 3 etager . Selve bygge...

Skodsborg Kur- og Hotel

Skodsborg Kur- og Hotel

Udv.renovering | Rudersdal Kommune | 103,0 Mio.Kr

Udv.renovering af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Rudersdal Kommune på...

Liebhavervilla, Sønderjylland

Liebhavervilla, Sønderjylland

En Sønderjysk elektronik enginiør har renoveret sit hjem, i denne forbindel...