Husk at hente din billet til Building Green

Dato: 30 okt 2018

Building Green melder klar til eventen. De mange udstillere spænder fra internationale virksomheder over danske producenter til små grønne iværksættere – og der er mange nyheder at gå på opdagelse i.

170 udstillende bæredygtige virksomheder melder klar til årets store bæredygtige byggeevent, der finder sted i Forum i København 31. oktober og 1. november.

I den store udstilling præsenteres løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energi- og ressourceforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret, eller deres funktion.

Mange aktiviteter

Building Green foregår over to dage med et tæt pakket program, der byder på inspirerende oplægsholdere, aktiviteter og workshops, debatter og netværk. Deltagere strømmer til eventen for at lade sig inspirere af markante internationale navne og kapaciteter samt hjemlige stjernearkitekter og andre betydningsfulde profiler - alle med visioner for bæredygtighed i byggeriet.

En af disse aktiviteter er innovationsområdet Building Liveability. Her kan man gå på opdagelse i den interaktive installation Climate Change City og blive præsenteret for spændende klimatilpasningsprojekter.

Building Green afholdes i Forum den 31. oktober og 1. november 2018.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår