Husk at hente din billet til Building Green

Annonce – Dato 30 okt 2018

Building Green melder klar til eventen. De mange udstillere spænder fra internationale virksomheder over danske producenter til små grønne iværksættere – og der er mange nyheder at gå på opdagelse i.

170 udstillende bæredygtige virksomheder melder klar til årets store bæredygtige byggeevent, der finder sted i Forum i København 31. oktober og 1. november.

I den store udstilling præsenteres løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energi- og ressourceforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret, eller deres funktion.

Mange aktiviteter

Building Green foregår over to dage med et tæt pakket program, der byder på inspirerende oplægsholdere, aktiviteter og workshops, debatter og netværk. Deltagere strømmer til eventen for at lade sig inspirere af markante internationale navne og kapaciteter samt hjemlige stjernearkitekter og andre betydningsfulde profiler - alle med visioner for bæredygtighed i byggeriet.

En af disse aktiviteter er innovationsområdet Building Liveability. Her kan man gå på opdagelse i den interaktive installation Climate Change City og blive præsenteret for spændende klimatilpasningsprojekter.

Building Green afholdes i Forum den 31. oktober og 1. november 2018.