Husk at hente din billet til Building Green

Dato: 31 okt 2017

Building Green melder klar til eventen

Husk at hente din billet til Building Green

Husk at hente din billet til Building Green

Building Green melder klar til eventen. De mange udstillere spænder fra internationale virksomheder over danske producenter til små grønne iværksættere

170 udstillende bæredygtige virksomhed melder klar til årets store bæredygtige byggeevent, der finder sted i Forum i København 1.-2. november.

- Vi er glade for, at vi kan tage imod så mange bæredygtige udstillere. Det er for os et tydeligt tegn på, at bæredygtigt byggeri er blevet mainstream og et seriøst konkurrenceparameter, siger projektleder på Building Green Sarah Elhauge.

I den store udstilling præsenteres løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energi- og ressourceforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret, eller deres funktion.

Mange aktivteter

Building Green foregår over to dage med et tæt pakket program, der byder på inspirerende oplægsholdere, aktiviteter og workshops, debatter og netværk. Deltagere strømmer til eventen for at lade sig inspirere af markante internationale navne og kapaciteter samt hjemlige stjernearkitekter og andre betydningsfulde profiler - alle med visioner for bæredygtighed i byggeriet.

Building Green afholdes i Forum den 1. og 2. november.

Hent din gratis adgangsbillet her

Læs mere om programmet og praktisk info her

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår