Hotelkæde opnår store fordele med ét samlet netværk - for både driften og hotelgæsterne!

Annonce – Dato 12 Aug 2021

Det giver mig et unikt overblik, så jeg kan sidde på mit kontor og følge alle 14 hoteller

Dansk Kabel TV, implementeret overvågning, Hyperconnect

Zleep er en hotelkæde med danske rødder, der har placeret sig stærk over hele Danmark. De kommende år vil Zleep også være at finde i store dele af Europa. De ved om nogen, hvor vigtigt det er at give gæsterne en oplevelse af et ukompliceret ophold. Den danske hotelkæde slår sig op på at være et hotel med kvalitet til attraktive priser. Derfor har de stor fokus på, at alt fungerer bag kulissen, sådan at gæsterne kan nyde deres ophold uden forstyrrelser, og at de får en god oplevelse, hver gang de besøger hotellet.

Hvilke services er vigtige for, om gæsten får en god oplevelse? 

Det kan f.eks. være om WiFi’en er stabil, og om adgangen til hotelværelset er nemt, og om gæsten føler sig tryg. Zleep Hotel har valgt at forbinde alle deres hoteller i Norden med en løsning fra Dansk Kabel TV, der hedder HyperConnect. HyperConnect er hotellets intelligente hjerte, der samler alle netværk i ét.

Dansk Kabel TV, overvågningDansk Kabel TV, Hyperconnect på netværk og services

På en stor del af Zleep hotellerne har man f.eks. valgt at samle overvågning, WiFi, TV og adgangskontrol i ét samlet netværk, der administreres ét sted fra. Og det er en stor fordel. Både for gæsternes oplevelse af stedet men også for IT-chefen Mohammed Majeed, som skal have overblik over samtlige 14 hoteller på én gang.

Han fortæller: ”One-point-of-contact, det er altså vigtigt for mig. Og da vi skulle finde en samarbejdspartner, fandt vi hurtigt ud af, at vi kunne få det hele fra Dansk Kabel TV. Det giver mig et unikt overblik, og det gør, at jeg kan sidde på mit kontor i Tåstrup og følge alle 14 hoteller i hele Norden. Dét gør min fejlretningstid langt kortere, og det kan jeg jo godt lide.

Efter at Zleep har implementeret overvågning og HyperConnect på alle deres netværk og services, har de bl.a. oplevet, at antallet af tyverisager er faldet på deres hoteller, herunder Zleep Vesterbro hvor de nu oplever langt færre overfald. Grunden er, at de nu kan tilgå alle overvågningskameraer fra f.eks. deres hovedkontor, og dermed er deres overblik blevet bedre, og de kan agere hurtigere.

Dansk Kabel TV, hyperconnectDansk Kabel TV, adgangskontrol, implementeret overvågning

Hvis noget går galt

Det er vigtigt for hotelkæden Zleep, at de har én kontaktperson hos Dansk Kabel TV, som de kan tilgå 24/7. De skal nemlig være sikre på, at de kan få deres problem løst med det samme, når uheldet er ude. Før i tiden brugte hotelkæden mange forskellige leverandører til deres services, og det var langt mere kompliceret at udrede fejlen dengang. Derfor er det en stor fordel for dem nu, hvor de får alt fra ét sted. Det giver overblik og en langt hurtigere fejlretning. 

Du kan læse mere om, hvad Hyperconnect kan, her.

Mere om produktet Det intelligente Netværk

Det intelligente Netværk

HyperConnect – netværket der forbinder jeres services

Brochure - HyperConnect med Wifi
En samlet netværksløsning giver gevinst
Fremtidssikret alt i ét-netværk
Nordbro på Nørrebro

Nordbro på Nørrebro

Nordbro på Nørrebro er én af de ejendomme, der har valgt HyperConnect

Læs mere