HyperConnect – det smarte bolignet

Annonce – Dato 14 jun 2022

Et nyt unikt boligbyggeri er under opførsel i hjertet af Århus Ø – stedet hvor der bygges moderne og markante ejendomme med havet og byen som nabo. I 1,5 år har dette spektakulære byggeri været i gang, og det forventes, at de første beboere flytter ind til maj i år. Hvis man er en af de heldige, der flytter ind i Nicolinehus, så får man et hjem, der kan alt. Her findes der både købe- og lejelejligheder fra 43 m² og helt op til 292 m² – og så kommer der alt fra skybar og madmarked til butikker, fitness og legepladser i og omkring ejendommen. Det er hensigten, at ejendommen skal tiltrække alle typer af moderne mennesker, der ønsker at besøge eller bo et sted, hvor der er plads til storbystemning med hygge og karakter.

HyperConnect – det smarte bolignet

Hyperconnect samler Nicolinehus digitalt

I Nicolinehus har man valgt fra starten at etablere en HyperConnect-løsning. Det giver nemlig bygherre mulighed for at bygge flere digitale funktioner på over tid – også i fremtiden. Hvis man fx i ejendommen vil installere overvågning og adgangskontrol, så kan man tilføje dette til HyperConnect uden det store besvær. Til at begynde med har man valgt at koble musikanlæg, WiFi, infoskærme og CTS-anlæg på HyperConnect-løsningen. En digital CTS-styring over HyperConnect gør, at man i driften kan spare på ressourcer og udgifter, og man kan samtidig komme uforudsete uheld til livs.

Læs mere om HyperConnect og CTS

 Hyperconnect samler Nicolinehus digitalt

En fremtidssikret og digital ejendom

Livet som beboere i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen. Beton er mobilsignalets værste fjende, og derfor kan man forstærke signalet ved at sætte små DAS-antenner op over hele bygningen. I Nicolinehus har man bl.a. valgt at sætte disse op i kælderen, og det vil derfor ikke blive et problem at få signal på sin mobiltelefon her. I alt er der installeret 278 DAS-antenner i Nicolinehus.

Et byggeprojekt af format

Når et byggeprojekt på 64.000 m² skal gå godt, så er det vigtigt, at alle afleveringstider overholdes fra håndværkernes side. Det er et stort planlægningsarbejde at få alle ender til at hænge sammen.

Et netværk der forbinder alle services i én løsning

Hvad er HyperConnect?

  • Et netværk der forbinder alle services i én løsning
  • Mulighed for at samle TV, overvågning, AV løsninger, Internet og WiFi, adgangskontrol, CTS og meget mere.
  • Skalerbar og sikker styring af ejendommens faciliteter
  • Administration og overvågning af digitale enheder
  • Et lukket netværk som beskytter mod hacking og databrud

Vil du vide mere?

Tjek ind på vores hjemmeside: dktv.dk/smart-bolignet. Her kan du bl.a. læse vores case om Nordbro Kollegiet, og hvilke fordele det har givet at digitalisere ejendommen med HyperConnect fra start. Eller ring til os på tlf. 69 12 12 12.