Højteknologisk facadesystem

Annonce – Dato 25 okt 2018

Formica Group, en førende global producent af overfladematerialer, fortsætter sin innovative tilgang til regnbeskyttende facadebeklædning med introduktionen af nye VIVIX® Lap højtryks weatherboard plankebeklædning. VIVIX Lap er et moderne alternativ til træ- og fibercementplanker. VIVIX Lap giver et flottere udseende, en hurtig og enkel montering og kræver meget lidt vedvarende vedligeholdelse.

Forskårede VIVIX Lap planker anvendes i et overlappende design, der giver en klassisk facadebeklædningsstil med en moderne twist. VIVIX Lap-planker, der er rettet mod det private og kommercielle marked, herunder montører og selvbyggere, kan anvendes til alt fra nybyggede boliger og renoveringsprojekter, skure og garager og til kommercielle forretningsbygninger og detailforretninger.

Skandinavien har i lang tid favoriseret benyttelsen af tømmer til udvendig facadebeklædning. VIVIX Lap er baseret på dette traditionelle design, men med egenskaber der er bedre egnet til at modstå vejrforhold. VIVIX Lap har en bedre holdbarhed og tilbyder et bredere udvalg af farver.

VIVIX Lap-facadeplanker er lette, nemme at montere og fugtighedsbestandig. Yderligere kræves der ikke forud- eller eftermonteringsbehandlinger og skal ikke males i løbet af levetiden. En enkel skrueløsning, hvor fastgørelser er skjult af den næste overlappende planke og som skaber slanke og rene linjer. For at skabe den perfekte finish tilbydes en række komplementære farvematchede profiler og trimmer.

VIVIX Lap-facadebeklædning er en alsidig og omkostningseffektiv måde at forbedre udseendet og effektiviteten af ældre bygninger på, da den kan monteres på eksisterende bygninger, og er designet til at omfatte yderligere isolering. VIVIX Lap planker kan også bruges til fuld beklædning af nye bygninger eller skabe en design funktion sammen med komplementære materialer som mursten, puds eller glas.

VIVIX Lap leveres i pakker af fire, 2990 mm (længde) x 180 mm (højde) x 6 mm tykkelse, som kan fastgøres direkte på beklædningsstøtterammen eller skæres til i den størrelse der kræves. Og det kan gøres med minimalt støv eller rod.

Fås i otte klare farver fra frisk Alpino til slank Diamant Sort samt fire smukke TrueScale trædekorationer. VIVIX Lap leveres med et komplet udvalg af tilhørende farvetilpassede tilbehør, herunder monteringsprofiler, trimmer og skruer.

VIVIX Lap er et komplet facadebeklædningssystem. Se mere om VIVIX LAP på hjemmesiden