Gyptone Quattro 70 akustikplader

Dato: 31 okt 2016

Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer og luftrensende effekt

Gyptone Quattro 70 akustikplader

Gyptone Quattro 70 akustikplader

Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer og luftrensende effekt

På Building Green-messen præsenterer Gyproc Gyptone Quattro 70-serien, der er en ideel løsning for vægge og lofter i alle miljøer, hvor æstetisk design skal kombineres med god akustik, og hvor det endelige mål er en slidstærk, vedligeholdelsesvenlig løsning med lang levetid og dermed en attraktiv totalomkostning. Quattro 70 absorberer støj, er slidstærk, nem at tilskære og montere, og kan males igen og igen.

God akustik og attraktiv totaløkonomi

Med Gyptone Quattro 70-serien kan man designe rum med lyse, rene og indbydende overflader, uden at gå på kompromis med de akustiske krav. Pladerne har fine perforeringer, der måler 3 x 3 mm med en centerafstand (cc) på 8,33 mm, hvilket giver loftet et rent og flot look. Gyptone Quattro 70 er en ideel løsning for vægge og lofter i skoler, på kontoret, i forretninger samt i hoteller, restauranter, offentlige bygninger og mange andre steder – kort sagt i alle miljøer, hvor et æstetisk design skal kombineres med god akustik, og hvor der ønskes en holdbar og rengøringsvenlig løsning, med en lang levetid og en attraktiv totaløkonomi.

Kombiner væg- og loftplader

Med Gyptone Quattro 70-serien kan man kombinere Gyptone BIG – et fastmonteret akustikloft som giver rene, ubrudte loftsflader – med Gyptone demonterbare systemlofter, som giver fuld adgang til alle bagvedliggende installationer. Gyptone Tiles er demonterbare loftsplader til både synlige og skjulte skinnesystemer. Man kan også vælge Gyptone Plank, som er loftsplader beregnet primært til korridorer og gangarealer.

Renere luft med Gyptone Activ’ Air

Gyptone Quattro 70 og andre Gyptone produkter er naturlige og emissionsfri produkter. Derudover kan Gyptone Quattro 70 akustiklofter rense luften og forbedre indeklimaet i kraft af den patenteret Activ’Air-teknologi, som aktivt nedbryder 60 % af den skadelige formaldehyd i indendørsluften (som stammer fra computerudstyr, tæpper, inventar og maling) og bidrager til et godt indeklima. Der er tale om en letvægtsløsning, som er let at installere og afmontere, baseret på det Ikke-brændbare materiale gips (A2-s1,d0), som er 100% genanvendeligt. Quattro 70 har en 3. parts verificeret EPD, der dokumenterer det som et lavt-emitterende produkt.

Best in class inden for bæredygtighed

Gyptone akustiklofter har nogle af de laveste værdier på markedet hvad angår C0₂-emission, samt vand- og energiforbrug. Det er et resultat af mere end 20 års fokus på miljømæssig ansvarlighed og en bæredygtig livscyklus baseret på ‘vugge til vugge’ princippet.
Gyptone’s EPD – Environmental Product Declaration – er derfor en af de bedste på markedet. EPD er et dokument, som leverer transparente og sammenlignelige informationer om et produkts miljømæssige påvirkning i hele dets livscyklus.

BUILDING GREEN´16

Gyproc A/S deltager på BUILDING GREEN´16, og de er til at finde på stand nr. 33, sammen med de øvrige fem danske Saint-Gobain-selskaber Ecophon, Glassolutions, ISOVER, Weber og Saint-Gobain Glass.

Yderligere dokumentation: www.gyproc.dk

Referenceprojekter fra Gyproc A/S

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår