Glem forboring og plugs

Annonce – Dato 11 nov 2021

"Hæng TV, skabe og hylder direkte på væggen"

Gyproc Habito® er den perfekte løsning til indervægge, hvor du ønsker en hårdfør og skruefast overflade. Hæng op til 40 kg i en helt almindelig 5 mm træskrue helt uden forboring eller plugs. Det er ligetil: Jo flere skruer, jo tungere genstande kan du hænge op. Er du i tvivl, kan du prøve vores gratis online beregningsværktøj Habito Tool - udviklet til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på Habito vægge.

Med Gyproc Habito får du ovenikøbet alle de samme fordele som ved en almindelig gipsplade, plus meget mere. Pladen fra Gyproc er nemlig 10 gange så robust som en traditionel gipsplade og ekstremt modstandsdygtig over for slag og stød. Det perfekte valg til ekstra ”hårde” miljøer, som fx skoler, eller hvis der bare ønskes en robust gipsvæg, der kan holde til lidt af hvert.

Overfladen på Habito pladen er beklædt med karton, og er den samme, som på traditionelle gipsplader. Når pladesamlingerne er spartlet, er den klar til maling direkte efter montering.

Dokumenteret vægløsning

Gyproc leverer komplette vægsystemer tilpasset dit behov. Vi tager ansvar for væggens ydeevne og dokumenterer lyd- og brandegenskaber, bæreevne, styrke og kvalitet. Samtidig er du sikret en væg med længere levetid, der kræver mindre vedligehold og færre reparationer.

  • Habito pladen yder en høj brandmodstand, og eksempelvis kan der opnås 60 minutters brandmodstand i 1-lags vægge.
  • Lydisoleringsmæssigt er Habito også mere effektiv end en almindelig gipsplade og man kan ofte opfylde lydkravene med en slankere væg
  • Habito gipsplader kan genanvendes 100 procent til produktion af nye gipsplader, og restprodukter kan afleveres på lige vilkår med traditionelle gipsplader. Den har en lav emissionsudledning og er klassificeret i kategorien M1 af Finnish Indoor Air Association. Finnish Indoor Air Association er en frivillig finsk emissionsklassificering, der opdeler bygningsmaterialer i tre kategorier, hvor M1 er den bedste.

Habito gipsplader kan genanvendes 100 procent til produktion

Læs mere om den stærke Habito gipsplade.

Mere om produktet Gipsplader

Gipsplader

Til anvendelse i væg- og loftkonstruktioner

Se alle vores BIM-objekter her
Gyproc Håndbog

Gyproc Håndbog

Gipssystemer til letbyggeri

Læs mere

Referenceprojekter fra Saint-Gobain Gyproc

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...