Lette gipsvægge med stålskelet

Annonce – Dato 15 jun 2021

Ethvert byggeri kan udfordres af stram økonomi og skarpe deadlines. Gyproc tilbyder forskellige services, der kan være med til at sikre de rigtige vægløsninger fra projektstart. Erfaringen viser, at det giver værdi at inddrage og gennemtænke systemer, og optimere løsninger i projekteringsfasen.

I byggeprojektet Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen resulterede et tæt fagligt samarbejde mellem totalentreprenøren og Gyproc i levering af etagepakker med stållægter og gipsplader til gipsvægge på fixmål og til just-in-time leverancer.

Saint-Gobain Gyproc, lette indervægge

Tiltagene bidrog til en optimeret byggeproces. Gyproc skillevægge med stålskelet er lette konstruktioner, som giver en formstabil overflade. Systemet anvendes til ikke-bærende vægge og er enkelt og hurtigt at montere. Uanset indervæggens funktionskrav er en let indervæg med ståskelet en optimal løsning. Væggens opbygning kan udføres som enkeltskelet væg, væg med forskudt lægteskelet eller væg med dobbelt lægteskelet. 

Saint-Gobain Gyproc, enkeltskelet væg

Krav til væggens lydisolation?

Er kravet høj akustisk ydeevne, minimerer Gyproc XR lydlægternes unikke sigmaformede design effektivt lydtransmissionen gennem gipsvæggen. Lydtests viser, at lydisolationen bliver optimeret med op til 5 dB i forhold til vægge med standard lægter. Dette gør det muligt at forbedre hele væggens lydklasse, eller at bygge slankere vægge som klarer en foreskrevet lydklasse. XR lægtens flanger er desuden 20 procent bredere end på standardlægter, hvilket giver en større forankringsflade og et bedre underlag for fastskruning af gipspladen.

Vælg den rette indervæg

Vi har lavet Saint-Gobain konfiguratoren til bygningsdele, hvor du nemt kan finde den rette systemløsninger til indervæggen. Vælg et område fx indervægge og marker de funktions- og/eller designkrav, som væggen skal opfylde. Herefter vælger og viser systemet de muligheder, som Gyproc kan levere.

Vi er klar til yderligere hjælp til projektoptimering, og du er velkommen til at kontakte os.

Mere om produktet Indervægge

Indervægge

Et unikt system med stållægter til høj lydreduktion i lette ikke-bærende indervægge

Gyproc Håndbog

Gyproc Håndbog

Gipssystemer til letbyggeri

Læs mere

Se alle vores BIM-objekter her

Referenceprojekter fra Saint-Gobain Gyproc

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...