Grøn event varmer op til første besøg i Aarhus

Dato: 12 jan 2017

Building Green Aarhus får opbakning fra både lokale og internationale kræfter

Grøn event varmer op til første besøg i Aarhus

Grøn event varmer op til første besøg i Aarhus

Den første udgave af den bæredygtige byggeevent Building Green uden for København får opbakning fra både lokale og internationale kræfter. Også mange producenter og leverandører har meldt deres ankomst, når Building Green i Aarhus i foråret skal gøre bæredygtig videndeling og netværksbygning lettere for hele Danmarks grønne byggefolk.

Der er lagt op til netværksbygning og vidensdeling på højt fagligt niveau, når bæredygtighedseventen Building Green i år for første gang afvikles to steder i Danmark. Ifølge Henrik Ulander, adm. direktør for Insight Events der står bag Building Green, kan besøgende og udstillere på eventen i Aarhus den 29. og 30. marts se frem til både lokale og internationale indlægsholdere af høj klasse.

Vi oplever stor positiv interesse fra de internationale profiler, vi har inviteret til Building Green i Aarhus. Vores event er godt i gang med at manifestere sig som en international begivenhed indenfor bæredygtighed. Vi oplever, at den ses som eksponent for en voksende trend, nemlig den skandinaviske helhedsprægede tilgang til bæredygtighed, siger Henrik Ulander.

Lokal opbakning

Henrik Ulander ser frem til at gøre Building Green mere tilgængelig for jyder og fynboer, der sidste år udgjorde omkring en tiendedel af de besøgende på eventen i København.

- I betragtning af hvor meget der sker på bæredygtighedsfronten vest for Storebælt, har vi ikke været tilfredse med den andel. Derfor har det også ligget i kortene, at vi skulle etablere Building Green der, og mange strømpile har sendt os i retning af Aarhus. Blandt andet den centrale beliggenhed og den omstændighed at Aarhus som by og område har løftet sig markant inden for bæredygtighed i forhold til Danmark som helhed, siger Henrik Ulander.

Han peger også på udpegelsen til europæisk kulturhovedstad i 2017 og en høj byggeaktivitet i byen som gode grunde til at vælge Aarhus som ramme for Building Green.

Stor interesse fra byggebranchens producenter og leverandører

- Vi arbejder for at sikre, at udstillerne på Building Green er 100 procent relevante for de besøgende og for at sikre en overskuelig og gennemført event. I rammerne i Aarhus betyder det generelt mindre udstillerstande med større fokus på enkeltprodukter. Vi kommer ikke nok ikke til at se de 50 eller 100 kvadratmeter store stande, som nogle udstillere har i København, siger Henrik Ulander.

Interessen fra leverandører til byggebranchen har været stor – allerede på nuværende tidspunkt er størstedelen af udstillingsstandene booket, og dermed er der blot enkelte stande ledige.

Som udstiller har man den ideelle platform til at fremvise sine produkter/løsninger til den helt rigtige målgruppe. Udstillingen knyttes til en event med et højaktuelt program og videndeling til branchens vigtigste aktører, hvilket mange udstillere har vurderet er værdifuldt for forretningen. 

Ud over udstillerstande vil Building Green i Aarhus have to scener til indlæg fra danske og internationale fagfolk inden for bæredygtigt byggeri.

Borgmester Jacob Bundsgaard står for åbningen af Building Green i Aarhus den 29. marts. Eventen foregår over to dage og finder sted i Centralværkstedet i Aarhus.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår