Formica tilbyder alternativ til stenmaterialer

Annonce – Dato 31 jan 2019

Fleksibel, praktisk og samtidig også smuk. ColorCore® Compact er vores nyeste selvbærende materiale, der kombinerer et moderigtigt overfladedesign med en strukturel, farvematchet kerne, som giver dig en ensartet farve hele vejen igennem. Med ColorCore Compact-serien kan du forandre din indretning og gøre dine egne designelementer til omdrejningspunktet i rummet ved at vælge naturlige eller moderne design, tilhørende materialer og en farvematchet kerne, som giver en smuk finish og stilrene kanter.

Overflader, ColorCore, naturmaterialer

Med den naturlige skønhed fra naturmaterialet - og med den holdbarhed, du forventer af et laminat - gør den farvekompatible og vandtætte kerne det muligt at indgravere forskellige design i overfladen, hvilket muliggør en lang række kreative muligheder, der aldrig går af mode.

ColorCore® Compact er et rigtig godt alternativ i forhold til naturlig og maskinskabt sten, og uden at gå på kompromis med det æstetiske, selve finishen, kvaliteten eller holdbarheden.

Tilpas overflader og kantbehandlinger

Takket være den komplementære, gennemfarvede kerne, kan du indgravere, og endda udskære forskellige design, med henblik på at skabe unikke og originale overflader og i øvrigt tilføje interessante kantdetaljer.

Holdbarhed

Slagfasthed og slidstyrke gør dette materiale ideelt at anvende på steder, der benyttes af mange mennesker.

Overflader til kontorer

Ikke-porøst

Et fuldstændigt vandtæt materiale giver dig mulighed for at indarbejde designfunktioner, som f.eks. en undermonteret håndvask og tilhørende dræningsriller i overfladen. Med sine ikke-porøse egenskaber kan du let fjerne spildte fødevarer og dermed holde bordet rent og pænt.

Hygiejnisk

Overfladematerialets egenskaber forhindrer bakterier og skimmelsvamp, hvilket gør produktet meget velegnet til benyttelse på offentlige steder.

ColorCore Compact fra Formica

En enkel og billig montering

ColorCore Compact kan skæres ud på stedet og monteres ved hjælp af standardværktøjer, hvilket sparer dig for både tid og penge i forhold til at skulle benytte det specialværktøj og installationsudstyr, der normalt er forbundet med sten og maskinskabte stenalternativer.

Se mere om ColorCore Compact her