Fleksibelt bolignetværk giver sikker, let og besparende drift af ejendomme

Annonce – Dato 31 maj 2024

Netværksløsningen HyperConnect gør det let at styre forbrug, sikkerhed og at udvide med for eksempel solceller.

HyperConnect gør det let at styre forbrug, sikkerhed og at udvide med for eksempel solceller

Når nye bygninger skyder op, er der stigende interesse for at fremtidssikre dem. Materialer skal gerne være af genbrug, og der skal være tænkt på, hvad der sker med dem, når bygningen en dag skal pilles ned igen. Men i hele bygningens levetid er der mange oversete muligheder for at optimere energiforbruget. Det er her, HyperConnect kommer ind i billedet.

Danske DKTV har udviklet den samlede digitale løsning, HyperConnect

Danske DKTV har udviklet den samlede digitale løsning, HyperConnect, som gør det nemt at holde bygninger i drift. HyperConnect er en fleksibel netværksløsning, der gør det muligt at begynde småt og udvide i takt med de ændrede behov i bygningen.

I 2022 flyttede de første beboere ind i den nye boligejendom Nicolinehus på Århus Ø. Boligerne er vidt forskellige – fra 43 til 292 kvadratmeter – og beboerne har lige så forskellige behov. Derfor valgte bygherre i første omgang at integrere musikanlæg, WiFi, infoskærme og et CTS-anlæg – til central tilstandskontrol og styring.

En samlet netværksløsning, der forbinder alle services

“Det er en god start på at drive bygningen mere bæredygtigt, fordi man får samlet data og omsætter dem til konkrete handlinger,” forklarer Martin Nielsen Nørskov, kommerciel direktør i DKTV.

I Nicolinehus har man tænkt de nyeste teknologier ind fra starten, og det giver mange fordele.

  • En samlet netværksløsning, der forbinder alle services
  • Skalerbar og sikker styring af ejendommens faciliteter
  • Effektiv beskyttelse mod hacking og databrud

På Nørrebro har HyperConnect også sparet driftschefen for mange grå hår

Sparer tid på administrationen

På Nørrebro har HyperConnect også sparet driftschefen for mange grå hår. I ejendommen Nordbro med 510 studie- og familielejligheder overvåger DKTV driften og hjælper med at opdatere beboerne direkte på ejendommens infoskærme.

Før i tiden skulle driftschefen selv kontakte mange forskellige leverandører og support-enheder samt opdatere beboerne om driften. Det gav både ham og beboerne længere perioder med frustrationer, når for eksempel vaskemaskiner var ude af drift. I dag er store dele automatiseret.

“Jeg er rigtigt glad for, at vaskeriet selv sender fejlkoder til reparatøren, som kommer ud, inden vi når at opdage fejlen. Det letter min administration og giver tid til andre ting,” forklarer driftschefen.

Med HyperConnect har ejendommen én samlet og sikker adgang til internet

Med HyperConnect har ejendommen én samlet og sikker adgang til internet. Det gør det let at sikre beboernes data og introducere flere moderne løsninger uden risici. Mange installationer kan gøres smarte og forbindes til netværket, så ejendommene kan nedbringe energiforbruget markant. Men det er også populært at tilføje solceller, så en større del af energiforbruget dækkes af vedvarende energi.

Fra boligforeninger til domiciler

DKTV hed oprindeligt Dansk Kabel TV. Virksomheden udsprang af især sjællandske bolig- og antenneforeninger, hvor fokus var på at sikre god adgang til tv-signaler. Siden voksede mulighederne for at overvåge og styre ejendomme via netværk, og i dag er DKTV fokuseret på de digitale services, der er brug for i mange forskellige typer ejendomme.

DKTVs kommercielle direktør, Martin Nielsen Nørskov, har mange års erfaring med digital transformation og IoT. Derfor står han i spidsen for at gøre DKTV til Danmarks førende teknologipartner i ejendomsbranchen. Målet er at gøre DKTV CO2-neutral i 2028, og på vejen derhen skal løsningerne være med til at spare på ressourcerne i mange danske ejendomme.

Blandt andet hjælper DKTV mange ejendomsejere med at installere solceller

Blandt andet hjælper DKTV mange ejendomsejere med at installere ladestandere til elbiler, solceller til sikring af store mængder grøn energi, og at lette den afrapportering, som mange snart skal aflægge på deres ejendommes forbrug.

For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte én af vores rådgivere for Erhverv & Nybyg.

Mere om produktet HyperConnect

HyperConnect

HyperConnect - det intelligente netværk

Brochure - HyperConnect med Wifi
En samlet netværksløsning giver gevinst
Fremtidssikret alt i ét-netværk
Nordbro på Nørrebro

Nordbro på Nørrebro

Nordbro på Nørrebro er én af de ejendomme, der har valgt HyperConnect

Læs mere