Lyngsøe leverer funktionelle og æstetiske overdækninger -

Annonce – Dato 11 jun 2024

til Randers Vandmiljø og Beredskab i samarbejde med MT Højgaard

Vi er utroligt begejstrede for de forskellige overdækninger, vi har leveret til Randers Vandmiljø og Beredskab i samarbejde med MT Højgaard. Kontorhuset vil signalere sundhed, åbenhed og bæredygtighed. Her passer Lyngsøes produkter perfekt ind med vores tidløse design, minimale vedligehold, lange holdbarhed, og samtidig med funktionalitet i fokus.

Garage til udrykningskøretøjer

Lyngsøe har leveret en garage til 2 udrykningskøretøjer, model UNA, som er pulverlakeret sort for at matche den moderne isopanelbeklædning. Garagen er en robust og stilfuld løsning, der opfylder både funktionelle og æstetiske krav.

Lyngsøe, cykeloverdækning, garage

Styr på cyklerne

Lyngsøe har ydermere leveret en cykeloverdækning med plads til 16 cykler. Denne overdækning er pulverlakeret i en jordfarve og er beklædt med lodrette lameller i Thermowood. Dette materiale giver overdækningen en varm og naturlig æstetik, samtidig med at det er yderst holdbart. Overdækningen beskytter cyklerne mod vind og vejr og tilfører et stilfuldt element til byggeriet.

Containerskjul der holder orden

Vi har også leveret en affaldsskjuler i samme design som cykeloverdækningen. Containerskjulet er også pulverlakeret i samme jordfarve, der matcher kontorhusets dør- og vinduesrammer. De lodrette lameller i Thermowood sikrer en harmonisk integration med kontorhuset. Affaldsskjuleren er ikke kun praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til bygningens ydre. Med et korrekt indrettet containerskjul sikrer I et rum, som både holder orden på affaldet, beskytter affaldsbeholdere og giver god brugervenlighed.

Lyngsøe leverer funktionelle og æstetiske overdækninger Lyngsøe leverer funktionelle og æstetiske overdækninger

Sedumtag på alle 3 overdækninger

Alle 3 overdækninger er udstyret med sedumtag, der tilbyder flere miljømæssige fordele. Sedumtage bidrager til at reducere regnvandsafstrømningen, hvilket mindsker belastningen på kloaksystemet. Sedum skaber også en positiv effekt på miljøet og understøtter insektlivet. Visuelt er sedumtage en fornøjelse at se på fra kontorhuset - næsten som at kigge ned på en grøn have. Disse tage er ideelle for overdækninger ved etagebyggeri, toplanshuse eller andre bygninger, hvor de kan ses fra oven.

En Investeringsmulighed i tidløst design

Ved at integrere vores overdækninger og garager i jeres byggeprojekter kan I tilbyde jeres kunder moderne, funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger, der holder til vind og vejr. Vores produkter er designet til at opfylde høje standarder inden for både design og funktionalitet, som det blev krævet af MT Højgaards arkitekter i vores seneste samarbejde.

Vores produkter kombinerer funktionalitet og æstetik på en måde, der gør dem ideelle til integration i både bolig- og erhvervsbyggeri.

Yderligere information: www.lyngsoe.dk/, tlf. 70 20 61 41.

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager