Dørtelefonen der giver tryghed – også når du ikke er hjemme

Dato: 2 jul 2019

De nyopførte boliger Scherfig Hus og Købke Hus i den nye bydel Carlsberg Byen ligger midt blandt bryggeriets gamle industribygninger tæt op ad Humlebys historiske rækkehuse. Til boligerne er der valgt dørtelefoner fra ABB.

Dørstationen ABB-Welcome falder smukt ind i Carlsberg Byen

Systemet er nemt at installere, uden at man skal programmere. Helt unikt har dørstationen et skjult låsekoncept, hvor det er nemt at klikke aluminiumspladen af med en særlig plastikskinne, så installatøren kan komme ind bagved.

- Samtidig er ABB-Welcome busbaseret, og det gør det nemt at installere, fortæller Stefan Jensen, projektleder fra Lelectric. Konfigurationen kræver ikke en egentlig programmering, og en computer er heller ikke nødvendig til selve systemet, som bliver indstillet med drejeknapper.

Videofunktion

Med ABB-Welcome er det muligt at tilkøbe en videofunktion, hvis man foretrækker det frem for en dørtelefon, som udelukkende er med lyd. Der er valgt videofunktion til såvel Scherfig Hus som Købke Hus. Både ved dørstationen og i boligerne kan beboere og besøgende kommunikere med hinanden via en lille skærm. Under kameraet er audiomodulet, som man taler i og lytter til, og det er automatisk koblet til nøglesystemerne i lejligheden, som åbner indgangsdøren.

Kameraet opererer med vidvinkel og er typisk indstillet, så det opfanger personer mellem 120 og 190 cm høje. Kameraet kan dog justeres 15 grader op eller ned efter behov.

Briksikring til gårdareal

Scherfig Hus har et åbent gårdareal, alle kan træde ind i. Her kan beboerne alene med deres brikker komme til deres lejligheder ved hjælp af ABB-Welcome. Beboerne skal kun anvende nøgler, når de vil ind i deres egne boliger.

Installatøren skriver koderne ind i systemet, så brikkerne giver unik adgang til beboernes fællesarealer, lige fra indgang fra gård og gade til vaske-, cykel- og parkeringskælder.

Giver tryghed

Dørtelefonsystemet kan sættes på lydløs og kan også tage billeder af alle, der ringer på – også når man ikke er hjemme. I dørstationens kamera er der indbygget infrarødt lys. Så, selvom der er mørkt omkring personen, der ringer på, vil beboeren i lejligheden kunne se billedet af den person, der ønsker at komme ind.

- Stefan Jensen pointerer, at dørtelefonsystemet ABB-Welcome er oplagt til renovering og udskiftning – og ikke bare nybyggeri. Alene på grund af sin enkelhed.

Mere om produktet Dørtelefon

Dørtelefon

Et alsidigt dørtelefonsystem i smukt design

Referenceprojekter fra ABB A/S

Akaciegården Plejehjem

Akaciegården Plejehjem

Nybygning | Frederiksberg | 141 Mio.kr

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Frederiksberg med 95 lejligheder på 5 etag...

FactoryHouse The Village

FactoryHouse The Village

Nybygning | København | Præcis 85 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 36 lejligheder på 3 etager . Selve bygge...

Skodsborg Kur- og Hotel

Skodsborg Kur- og Hotel

Udv.renovering | Rudersdal Kommune | 103,0 Mio.Kr

Udv.renovering af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Rudersdal Kommune på...

Liebhavervilla, Sønderjylland

Liebhavervilla, Sønderjylland

En Sønderjysk elektronik enginiør har renoveret sit hjem, i denne forbindel...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår