Building Greens program er det største til dato

Annonce – Dato 11 okt 2019

Programmet for årets største grønne byggeevent i Forum den 30. og 31. oktober rummer store internationale og nationale navne, spændende debatter og nytænkende projekter.

Building Greens fokus på bæredygtige fællesskaber, afspejles i årets program, hvor de fire scener i Forum får besøg af over 130 talere - og det er det største program, Building Green har lanceret til dato. Arrangørerne bag er meget tilfredse med årets programsammensætning:

- Vi er stolte og glade over at præsentere vores tema for i år og det samlede program. Udover bæredygtige fællesskaber har vi også lagt vægt på emner som politik, klima, materialer og nye boformer, lyder det fra programleder Sarah Elhauge.

Når dørene åbner til Forum i efteråret står Københavns stadsarkitekt Camilla van Deurs på scenen med en åbningstale omkring bæredygtige fællesskaber på byniveau.

The Farmhouse af Chris PrechtThe Farmhouse af Chris Precht

På programmet er også Chris Precht, der taler om 'The next Tenth of a Second' og om vigtigheden af arkitektur og design de næste årtier.

Den tidligere Penda-grundlægger Chris Precht arbejder nu med bjergene i Østrig som sin base. Her bruger han bl.a. sin tid på projektet The Farmhouse, der er et højhus, hvor dyrkning af fødevarer er integreret i bygningen og placeret side om side med boligerne.

 

The Urban Village Project af EFFEKT og SPACE10The Urban Village Project af EFFEKT og SPACE10

Ud fra en vision om at skabe bæredygtige og billige boliger er EFFEKT og SPACE10 gået sammen om projektet The Urban Village Project. The Urban Village Project er boliger med fællesskab i centrum, det har en abonnementsbaseret finansiering og er bygget af træ i et fleksibelt modulsystem, der nemt kan skilles ad. Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov fra EFFEKT kommer på Building Green og fortæller om hele projektet.

Building Green slår dørene op i Forum den 30. - 31. oktober til årets største grønne byggeevent. Det er 9. gang, Building Green afholdes i København.

 

Building Green opfordrer alle i byggebranchen til at kigge forbi på dagene, hvor der er gratis adgang.

Forhåndstilmelding er en rigtig god idé og kan gøres her: buildinggreen.dk