Building Green: Nu går det løs!

Annonce – Dato 27 okt 2020

2020 er starten på et nyt årti, og det er samtidig Building Greens 10-års jubilæum. Derfor er det tid til at gøre status og det er tid til at accelerere bæredygtigt byggeri! Jubilæumsprogrammet bliver livestreamet d. 28. & 29. oktober, og du kan se hele programmet, lige hvor det passer dig. Du får sat fokus på udviklingen det sidste årt,i og hvordan vi sætter turbo på bæredygtigt byggeri i fremtiden, når online eventen skydes i gang d. 28. oktober kl 9.00.

Du kan opleve en række eksperter, der er klar til at dele viden, erfaringer og diskutere muligheder og udfordringer. Når vi ikke kan mødes, som vi plejer, kan du i stedet få samme viden derhjemme, på kontoret eller hvor end du befinder dig. Alle talerne og debatterne bliver filmet live og foregår i realtid. Det betyder, du kan deltage aktivt i debatterne og stille spørgsmål i chatfunktionen – ligesom hvis vi var samlet i Forum.

Bæredygtigt byggeri på 3 digitale scener

Stor, professionel videoproduktion

Sammen med branchens bedste har vi arrangeret en stor videoproduktion med flere kameraer på de forskellige scener, så du får viden serveret i levende billeder og flotte omgivelser – og du får følelsen af at være på Building Green hjemmefra. Vi sørger for viden om bæredygtigt byggeri. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig godt til rette og vælge mellem alle de mange spændende debatter og talere.

Bæredygtigt byggeri på 3 digitale scener

Vi har samlet aktiviteterne på 3 scener i stedet for 4, så du hele tiden har noget at vælge i mellem, når du ikke skal bruge tid på at bevæge dig rundt mellem scenerne.

Main Stage: Oplev bl.a. boligminister Kaare Dybvad, Dorte Mandrup, Dan Stubbergaard, Jeff Risom, David Zahle og Kasper Guldager Jensen.

Green Discussions: Vær med i debatter om indeklima, den frivillige bæredygtighedsklasse, bæredygtige dilemmaer, klimapåvirkning, social bæredygtighed, renovering og meget andet.

Learning Sessions: Bliv klogere på materialer, LCA, solenergi, cirkulær økonomi, træbyggeri, biodiversitet, AI og Machine Learning og meget andet.

Du behøver blot at tilmelde dig på buildinggreen.dk for at streame programmet – og det er gratis.

Få nyeste viden med Building Green Together 

På byggebranchens nye community kan du se nyheder om bæredygtighed, arkitektur, bæredygtige løsninger, materialer og alle vores events. Se et udvalg af de seneste nyheder herunder og følg med på www.buildinggreen.eu/together 

Fakta:

  •  Jubilæumsprogrammet kan streames digitalt den 28. og 29. oktober 2020
  • Se programmet her: https://buildinggreen.eu/cph/program/ 
  • Læs mere her: https://buildinggreen.eu/cph/

Gratis registrering og tilmelding her.