Building Green hylder det bæredygtige element

Dato: 3 okt 2017

To priser til Det Bæredygtige Element

Building Green hylder det bæredygtige element

Building Green hylder det bæredygtige element 

Building Green sætter spotlight på personer og udstillere, der har gjort en forskel i det bæredygtige byggeri og uddeler to priser til Det Bæredygtige Element i Forum den 1. november. 

Bæredygtigt byggeri kan være en diffus størrelse! Er det bæredygtigt, når alle byggematerialer er biobaserede? Når energiforbruget stemmer overens med beregningerne? Skal byggepladsen være energieffektiv? Må materialerne transporteres langvejs fra? Og er det en forudsætning, at indeklimaet er godt før byggeriet er bæredygtigt?

Spørgsmålene er mange og det samme er definitionerne.

Building Green og InnoBYG har valgt at belyse en række af disse elementer og uddeler to priser til Det Bæredygtige Element på Building Green i Forum. En personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Disse "bæredygtige elementer" fortjener en pris for at gøre en forskel.

Hvem skal nomineres til Det Bæredygtige Element 2017?

I har nu mulighed for nominere det element, I mener fortjener prisen. Det Bæredygtige Element skal kunne leve op til følgende kriterier:

Have gjort en bæredygtig forskel

Være et eksempel til efterfølgelse

Have givet inspiration til byggebranchen

Indstillingsfristen til Det Bæredygtige Element er 6. oktober. Læs mere om indstillingen her 

Læs mere om Building Green

Se programmet

Tilmeld dig i dag

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår