Building Green byder på et væld af bæredygtige løsninger

Dato: 3 okt 2017

Inspiration og videndeling for alle med interesse for grøn innovation

Building Green byder på et væld af bæredygtige løsninger

Building Green byder på et væld af bæredygtige løsninger

Når dørene åbnes til Building Green 1. og 2. november bliver det med et tæt pakket program, debatter og netværk samt en stor udstilling med de nye bæredygtige løsninger til byggebranchen.

Building Green blev født som en idé i 2011, og siden har det været visionen at sætte spot på bæredygtighed i byggeriet. Building Green byder på inspiration og videndeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Eventen har efterhånden slået sig fast som den toneangivende begivenhed i branchen, hvor dagsorden inden for bæredygtighed slås an. Det er her, man samles og netværker; det er her, man hører om de nyeste grønne landvindinger og teknologiske udvikling; og det er her man inspireres og danner nye samarbejder og partnerskaber. Alt sammen er det med til at skubbe til udviklingen imod et mere bæredygtigt byggeri.

Building Green foregår over to dage med et tæt pakket program, der byder på inspirerende oplægsholdere, aktiviteter og workshops, debatter og netværk. Deltagere strømmer til eventen for at lade sig inspirere af markante internationale navne og kapaciteter samt hjemlige stjernearkitekter og andre betydningsfulde profiler - alle med visioner for bæredygtighed i byggeriet. 

Udover de markante og særligt fremtrædende keynote speakers på scenerne, deltager over 150 udstillere på eventen, som vil præsentere løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energi- og ressourceforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion. 

Building Green opfordrer alle i byggebranchen til at kigge forbi på dagene, hvor der er gratis adgang. Forhåndstilmelding er en rigtig god idé og kan gøres her: gratis tilmelding

► Læs mere om Building Green

► Tilmeld dig i dag

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår