Building Green åbner snart – hent din gratis adgangsbillet nu!

Dato: 2 Apr 2019

Building Green slår dørene op 3. og 4. april i Centralværkstedet i Aarhus til et væld af bæredygtige produkter og løsninger fra mere end 70 forskellige udstillere. Herudover byder Building Greens scener på aktuelle indlæg og debatter i et højaktuelt program med talere og eksperter fra den internationale såvel som den danske byggearena.

Building Green slår dørene op 3. og 4. april i Centralværkstedet i Aarhus

Innovation Village

Building Green ser det som sin opgave at fremvise og eksponere hele paletten af løsninger, produkter og viden, der findes i den del af byggebranchen, der systematisk arbejder med bæredygtigt byggeri - både de nye på markedet og de store aktører. Building Green har derfor inviteret de innovative og skæve ideer til at tage plads på det nye udstillingsområde Innovation Village. Der er mange iværksættere, start-ups, og studerende mv., der har værdifulde ideer til byggeriet. I Innovation Village rettes projektøren på disse ildsjæle, der med deres løsninger kan skabe større værdi i det bebyggede miljø, give et modspil og inspirere de mere etablerede aktører i branchen.

Building Green -  bæredygtige produkter og løsninger fra mere end 70 udstillere

Udpluk fra scenerne

Branchens vigtigste profiler står klar på scenerne for at dele ud af deres viden. Oplev blandt andet:

Keynote Kristina Jordt Adsersen, arkitekt MAA, Cand. Arch, segmentchef for bolig, Link Arkitektur: FREMTIDENS TRENDS OG BOFORMER

Hvad bliver fremtidens levedygtige boliger og hvad bliver døgnfluer: Kommer vi til at se flere selvforsynende byøkologiske samfund og bofællesskaber eller bliver boligerne i højere grad tilskåret nye familiemønstre og den enkeltes behov. Skal vi bo tættere pa mindre plads eller designe natur- og landskabet helt ind i spisestuen? Hør om fremtidens boligtrends med eksempler og analyser.

Keynote Bo Grave, Senior Group Director, Head of Digital Development Rambøll: DIGITALE REDSKABER FOR BÆREDYGTIGT BYGGERI

Digitalisering kan effektivisere udførelsen af projekter og smidiggøre samarbejder pa tværs af aktører. Hør mere om de nye digitale værktøjer inden for Virtuel Reality, BIM og simulering, som skaber spændende muligheder for at visualisere projekter, øge produktiviteten og dermed bedre dialog mellem parter tidligt i et projektforløb.

Debat af IDA-Byg: DEN FRIVILLIGE BÆREDYGTIGHEDSKLASSE

Byggeri er en vigtig ramme om menneskers aktiviteter og står for en stor del af ressourceforbruget og har en anseelig økonomisk værdi. En frivillig bæredygtighedsklasse i Bygningsreglementet er under udarbejdelse og kan blive et pejlemærke for at udvikle sundt byggeri med bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Hør panelet drøfte, hvordan en bæredygtighedsklasse kan skabe værdi i byggeriet.

Fakta

  • Building Green afvikles i Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus, den 3. & 4. april 2019
  • Programmet og praktisk info findes her
  • Man kan gratis tilmelde sig her

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår