Building Green åbner på onsdag – hent din gratis adgangsbillet nu!

Dato: 28 okt 2019

Deltag i fællesskabet og vær med til at gøre byggeriet grønnere. Du kan opleve over 130 talere på 4 scener, deltage i spændende debatter og møde 150 udstillere.

Building Green åbner på onsdag – hent din gratis adgangsbillet nu!Building Green, Bæredygtighed, Træ eller beton?

Træ eller beton? Hvordan bygger vi på den mest bæredygtige måde, og hvilket materiale er mest bæredygtigt? Skal vi gå på kompromis med krav og komfort for at spare på CO2’en og være grønne? Der er gang i debatten, men én ting er sikkert – det er en fælles opgave at løse de klimaudfordringer vi står midt i – og byggebranchen spiller en vigtig rolle!

Til Building Green i Forum den 30.-31. oktober har vi flere debatter på programmet, hvor vi diskuterer materialer og de forskellige materialers muligheder. Du kan blandt andet deltage i debatten 'Materialernes klimakamp' og 2 debatter, der går i dybden med henholdsvis træ og beton.

Building Green byder også på mange aktiviteter, der på hver sin måde perspektiverer bæredygtighed i byggeriet.

BLOXHUB popper op på Building Green

Du kan holde møder, tjekke mails og netværke i en mini-version af BLOXHUB’s Members Lounge, som i anledning af Building Green er åben for alle! Du kan også deltage i debatter om cirkulær økonomi og mødet mellem vand og by, eller du kan komme til Tech Talks om automatiseret design og energiproducerende bygninger. Arrangementerne er skabt i fællesskab med BLOXHUB’s medlemmer, som alle arbejder med bæredygtig byudvikling. I BLOXHUB’s pop-up kan du også se konkrete eksempler på, hvilke produkter og idéer medlemmerne udvikler i fællesskab.

Fælles skabes bæredygtighed

Building Green og Lendager UP er gået sammen om at facilitere værdiskabende dialoger på tværs af rollerne i byggebranchen, med det mål, at hele bygge- og anlægsbranchen lykkedes med at skalere udvikling og salg af byggematerialer, som minimerer forbruget af jordklodens jomfruelige ressourcer. Kig forbi på balkonen og mød alle repræsentanter fra branchen til netværk, rådgivning og inspiration.

Circular Construction Challenge

Circular Construction Challenge sætter fokus på det globale problem med generering af affald, masseforbrug og kontinuerligt stigende ressourceforbrug. I august 2018 stillede Realdania danske virksomheder udfordringen om at hjælpe med at løse affalds- og ressourceproblemet ved skabe nye løsninger og produkter af affald til det byggede miljø. Løsninger, der gør affald til en værdifuld ressource. Oplev og tal med de tre vinderteams, der står tilbage efter i opløbet blandt 39 indstillede innovatører, designere, arkitekter og håndværkere og se deres prototyper af nye bæredygtige løsninger til byggeriet – skabt af affald.

  • Building Green slår dørene op i Forum den 30. - 31. oktober til årets største grønne byggeevent. Det er 9. gang, Building Green afholdes i København.
  • Building Green opfordrer alle i byggebranchen til at kigge forbi på dagene, hvor der er gratis adgang.
  • Forhåndstilmelding er en rigtig god idé og kan gøres her: buildinggreen.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår