Building Green åbner om en uge – hent din gratis adgangsbillet nu!

Annonce – Dato 26 okt 2017

Den Bæredygtige Markedsplads

Building Green åbner om en uge – hent din gratis adgangsbillet nu!

Building Green åbner om en uge – hent din gratis adgangsbillet nu!

Når Building Green slår dørene op 1. og 2. november i Forum er det til et væld af bæredygtige produkter og løsninger fra mere end 170 forskellige udstillere. Herudover byder Building Greens scener på aktuelle indlæg og debatter i et højaktuelt program med talere og eksperter fra den internationale såvel som den danske byggearena.

Den Bæredygtige Markedsplads

Market Place er et nyt udstillingsområde på balkonen, og er et forum for startups og iværksættere, der har den nye bæredygtige ide, løsning eller produkt at vise. De kan give et modspil og inspirere de mere etablerede aktører i branchen, samtidig med at de selv får mulighed for at netværke med beslutningstagere og andre, der måske kan føre nogle af deres ideer videre. Market Place er et centralt omdrejningspunkt på Building Green der dermed lægger endnu en facet til de mange aktiviteter, der løber af stablen på dagene.

Hent din gratis adgangsbillet her

 

Circle House på Building Green

Lær mere om projektet, der skal skabe verdens første cirkulære byggeri i form af 60 almene boliger. Målet er, at 90 pct. af materialerne kan genbruges uden at miste afgørende værdi. På Building Green 2017 kan du blandt andet møde flere af stifterne bag Circle House og se udstillingen, der finder sted på balkonen.

Udpluk fra scenerne

Mere end 130 talere står klar til at dele ud af deres viden, hvor du kan glæde dig til nationale og internationale keynotes samt dybdegående seminarer og debatter. Oplev blandt andet:

  • Thomas Rau: Entreprenør og arkitekt Thomas Rau fra RAU Architects har i mange år været et kendt ansigt i bæredygtighedsdebatten. Et af hans vigtigste budskaber er at bygge med fremtiden for øje. Hør mere om hvordan han i sit arbejde adresserer den globale mangel på materialer, som han anser som et af byggebranchens mest akutte problemer.
  • Hit med Skraldet: Esben Lunde Larsen, Anders Lendager og Kasper Guldager Jensen inviterer til debat om genanvendelse og cirkulær økonomi i byggeriet.
  • Regeringens visioner: Hør Energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Christian Lilleholt om regeringens visioner og initiativer i forhold til arbejdet med at bane vejen for grøn omstilling i den danske byggebranche.

Building Green afholdes i Forum den 1. og 2. november.

Hent din gratis adgangsbillet her

Læs mere om programmet og praktisk info her