Building Green Aarhus tæller ned

Dato: 13 mar 2017

En udstilling med de vigtigste bæredygtige løsninger og produkter

Building Green Aarhus tæller ned

Building Green Aarhus tæller ned

Senere på måneden løber Building Green af stabelen i Aarhus. De mange forhåndstilmeldinger indikerer, at branchen har taget godt imod den første udgave af den bæredygtige byggeevent Building Green uden for København. Building Green i Aarhus glæder sig til at gøre bæredygtig videndeling og netværksbygning lettere for hele Danmarks grønne byggefolk, og fremvise en udstilling med de vigtigste bæredygtige løsninger og produkter, når dørene åbnes den 29. og 30. marts i Centralværkstedet.

Programmet har en række keynotes fra ind- og udland, der er kommet til Aarhus for at inspirere og vidensdele med de besøgende om bæredygtigt byggeri. Der stilles blandt andet skarpt på, hvordan vi bedst kan bevare værdien af byggematerialer, hvilke værktøjer benyttes, når bæredygtige boligformer skabes, og hvordan der kan skabes harmoni mellem miljø og arkitektur.

På plakaten er blandt andet indlæg fra Aarhus-profilen Lars Juel Thiis, der giver bæredygtigheden et eftersyn. Han har været involveret i bæredygtigt byggeri siden begyndelsen af 90’erne. Og når han ser tilbage på udviklingen, mener han slet ikke, at vi et nået langt nok. På Building Green Aarhus vil han både kaste et blik på de sidste 25 års arbejde og spejde ud i fremtiden, hvor han mener, at bæredygtighed i højere grad bliver et kreativt redskab, der skærper fokus på minimale konstruktioner med intet ressourcespild og maksimal udnyttelse af materialer.

Building Green byder også på mange aktiviteter, heriblandt "Building Innovation", der har et kompetent ekspertpanel vil vurdere nye innovative ideer, guidede fagture med bæredygtigt fokus og Green Connections, som er branchens succesfulde speeddatingkoncept.

Hele programmet, aktiviteterne og tilmeldingslink findes på www.buildinggreen-aarhus.dk

Husk at tilmelde dig Building Green nu, så undgår du køen i døren.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår