Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

Dato: 10 okt 2017

Hvordan kan vi sikre bæredygtige løsninger i byggeriet?

Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

Hvordan kan vi sikre bæredygtige løsninger i byggeriet – og hvad er et bæredygtigt materiale egentlig? Forbo Flooring, en af verdens grønneste gulvproducenter, giver på Building Green-messen 1.-2. november ideer til, hvordan byggeindustrien i højere grad kan tænke miljø ind – uden at det bliver hverken dyrere eller mere besværligt.

Samfundet har både ud fra en miljømæssig, social og økonomisk synsvinkel brug for en ambitiøs indsats omkring bæredygtigt byggeri. Et af de steder, hvor mulighederne for at forene smukt design og omtanke for miljøet, har undergået en mindre revolution, er inden for gulve. Forbo Flooring er verdens førende producent af bl.a. linoleum, der er lavet af 97 procent naturlige ingredienser.

Tidligere i år har det schweiziske firma lanceret et linoleumsgulv, der genbruger restprodukter fra kakaoproduktion – en teknik, der er helt i tråd med Forbo Floorings fokus på miljøvenlig produktion i forhold til både energiforbrug, materialevalg og genbrug af affald. Allerede inden den officielle lancering havde Marmoleum Cocoa, som gulvet hedder, vundet adskillige priser for at kombinere design og bæredygtighed.

På Building Green-messen, der afholdes 1.-2. november 2017, er Morten Aarhus, General Manager hos Forbo Flooring Norge, indbudt til at give sit syn på, hvordan byggebranchen kan hjælpe med at nå verdens ambitiøse klimamål.

”Bæredygtighed er blevet ekstrem vigtigt i byggeindustrien. Den kan i høj grad bidrage til, at reducere udslip af drivhusgasser, og vi skal anvende kriterier der gør det muligt, at vælge bæredygtige materialer. Der findes værktøjer og metoder til dette i dag, vi skal bare tage dem i brug,” siger Morten Aarhus.

Building Green, 1.-2. november 2017 i Forum
Hør Morten Aarhus på Specialist Talks 2. november kl. 13.00
Besøg Forbo Flooring på stand 84.

Referenceprojekter fra Forbo Flooring A/S

Newbe butik

Newbe butik

LVT (Luxury Vinyl Tiles) er en gulvbelægning med mange fordele. Det er en e...

Rigshospitalets stråleafdeling

Rigshospitalets stråleafdeling

København

Ny indretning og farvesætning af gulv og trappe på Rigshospitalets stråleaf...

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Børnehuset Myretuen

Børnehuset Myretuen

Nybygning | Hedensted | 15 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Hedensted på 1 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår