ABB Basic 55 kontakter

Annonce – Dato 7 maj 2020

Ved en totalrenovering af 145 lejligheder i Grenaa er de mere end 50 år gamle elinstallationer blevet udskiftet og udstyret med fremtidssikrede kontakter fra ABB-serien Basic 55.

Lejeboliger fra 1960’erne forvandles til tidssvarende boliger

Kun få hundrede meter fra Grenaas pulserende havnemiljø har håndværkere forvandlet 145 lejeboliger fra begyndelsen af 1960'erne til moderne og tidssvarende boliger. Boligerne består af ni blokke og er opført i tre etager, og flere af opgangene får installeret elevatorer, mens lejlighederne ændres og gøres tilgængelige for beboere med funktionsnedsættelser. Tilsvarende omdannes en række lejligheder til attraktive ungdoms- og seniorboliger.

Nye installationer fra bunden af

Det landsdækkende elinstallationsfirma EL:CON's afdeling i Grenaa, bistået af kolleger i Aarhus, har stået for hele el-entreprisen, hvor der er gået grundigt til værks og begyndt fra bunden med nye installationer. ”Alt er nyt, og vi har heldigvis haft stor indflydelse på valget af løsninger og produkter. Bygherren har lyttet til vores anbefalinger og har efterkommet de fleste”, fortæller Kasper Borg, som er projektleder hos EL:CON.

Lette at installerelette at installere

Eksempelvis faldt valget på kontakter fra ABB-serien Basic 55: ”ABB-kontakterne har den fordel, at de er nemme og hurtige at installere, ligesom man nemt kan trække dem ud af dåsen og komme til. Basic 55-serien passer perfekt i europadåser, og der er mange, som producerer materiel til standarden. Det betyder, at installationen er fremtidssikret, og det var afgørende for os, da vi pegede på serien. Allerede nu kan vi vælge mellem et utal af kontakter fra forskellige leverandører.

 

Udviklet til det danske marked

Basic 55-serien er udviklet til det danske marked - høj kvalitet og enkelt design. Serien tager udgangspunkt i én 1-moduldåse pr. kontakt og samme ramme til lodret eller vandret montage. Nemt for maleren Som privatpersoner kender vi alle problemet, når der skal males rundt om kontakterne. De skal omhyggeligt dækkes af med tape, og det tager tid – og så skal tapen fjernes hurtigst muligt efter udført malearbejde for ikke at "gro" fast.

Det kræver næppe megen fantasi at forestille sig, at det er med til at gøre regningen lidt større, når boligselskabet sender en professionel maler ud for at male en fraflyttet lejlighed. Derfor er det en stor hjælp og tidsbesparende faktor med Basic 55-seriens praktiske malerafdækninger, der blot skal klipses på kontakterne. Derved undgår man at male kontakten, ligesom støv og snavs ikke samler sig inde i kontakten.

Yderligere oplysninger:

www.abb.dk, tlf. 4450 4450.

Referenceprojekter fra ABB A/S

Akaciegården Plejehjem

Akaciegården Plejehjem

Nybygning | Frederiksberg | 141 Mio.kr

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Frederiksberg med 95 lejligheder på 5 etag...

FactoryHouse The Village

FactoryHouse The Village

Nybygning | København | Præcis 85 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 36 lejligheder på 3 etager . Selve bygge...

Skodsborg Kur- og Hotel

Skodsborg Kur- og Hotel

Udv.renovering | Rudersdal Kommune | 103,0 Mio.Kr

Udv.renovering af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Rudersdal Kommune på...

Liebhavervilla, Sønderjylland

Liebhavervilla, Sønderjylland

En Sønderjysk elektronik enginiør har renoveret sit hjem, i denne forbindel...