Videx Introducerer nye videoskærme

Annonce – Dato 31 Aug 2017

Avanceret videohukommelse og programmerbare funktioner

Videx Introducerer nye videoskærme

Videx Introducerer nye videoskærme

Avanceret videohukommelse og programmerbare funktioner

6000 Serien fra Videx kommer nu med 4 forskellige typer dørtelefoner, idet den fås med rør eller rørfri, og med højopløselig 3,5”, 4,3” eller 7” LCD-skærm.

Det gør det muligt for lejlighederne at modtage opkald fra et eller flere indgangspunkter i bygningen og kommunikere med den besøgende via billede, før de tillader den besøgende adgang til bygningen. Det giver ekstra ro i sindet og sikkerhed, at man kan nægte adgang uden at skulle åbn døren først.

Avancerede funktioner

Den nye 6000-serie med skærm har en række avancerede funktioner som døråbning, en ”forstyr ikke” funktion og en valgfri videooptagelsesfacilitet, samtidig med at det er nemt at bruge og installere. Derudover er der en række programmerbare funktioner som ringetone, tidsindstilling af ”forstyr ikke” tilstand og antal ring, der gør det muligt for hver lejlighed at tilpasse sig kundens behov.

6700-seriens videohukommelsesfunktion

En helt ny valgfri funktion er videohukommelsesfunktionen, der kan bruges med eller uden et Micro SD-kort. Uden Micro SD-kortet installeret kan 6700-serien gemme op til 100 stillbilleder af den der ringer op, mens det med et Micro SD-kort er muligt at gemme op til 4096 stillbilleder eller op til 51215 sekunders videoklip af den besøgende.

Anlægget kan bruges manuelt, hvor brugeren kan trykke på en knap for enten at tage et billede af den, der ringer op, begynde at optage et kort videoklip eller det kan bruges i en automatisk tilstand, hvor billedet / videoklippet automatisk bliver taget, når en besøgende ringer på.

Dette giver brugeren mulighed for at gennemgå eventuelle ubesvarede opkald, når de kommer hjem. Micro SD-kortet kan også fjernes, så billederne og videoklippene kan bruges i en anden enhed, såsom en mobil, tablet eller pc.

Anvendelse

I øjeblikket er skærmene tilgængelige for VX2200 6-trådsystem og VX2300 2-ledersystem (op til 2 brugere). Skærmene kan bruges i alle typer ejendomme, lige fra ét lejlighedssystem til højhussystemer med op til 1000 lejligheder.

Firmaprofil

Videx ApS har over 30 års erfaring i porttelefonanlæg og har løsninger, som kan dække de fleste behov. Videx står altid til rådighed med vejledning fra start til slut.

Se mere på www.videx.dk, tlf. 39 29 80 00

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...