Viderestil eksisterende anlæg til mobilen

Annonce – Dato 12 Dec 2019

Seneste nye skud på stammen indenfor GSM-løsninger hos Videx er dette smarte modul, som kan udbygge nuværende 2L BUS anlæg (VX2200) med mulighed for kommunikation via mobiltelefon.
Du har ved hjælp at dette modul mulighed for at have både en traditionel svartelefon i lejligheden samt efterfølgende viderestilling til din mobil.

Udover de ovennævnte funktioner er der en lang række andre spændende funktioner. Kontakt gerne Videx for at høre mere om disse.

Øger sikkerheden:

Som vores sælger Mogens Daneland siger: "2270 tilbyder beboere mulighed for at tale med folk, der ønsker direkte kontakt med dem, selv når de ikke på hjemme. Dette øger sikkerheden, fordi enheden viderestiller et opkald direkte til deres mobil. De er således altid klar over, hvem der besøger dem, selv hvis de ikke er til stede."

”Endnu et centralt element er muligheden for at tilslutte flere døre (op til 10) ved brug af kun et enkelt SIM-kort, hvilket er en fordel i større boligbyggerier. Systemet har også en indbygget ”dial to open” funktion, der kan håndtere op til 3.000 telefonnumre med 3 relæudgange. Det betyder, at en beboer kan ringe op til anlægget, der via 2270 modulet genkender deres nummer, hvorefter døren bliver aktiveret og åbner.

Design dig ud af kriminalitet

Yderligere funktioner på 2270 omfatter tre ekstra indgange, som er fuldt programmerbare til en række funktioner såsom SMS-beskeder og aktivering af relæer med forskellige funktioner. De tre relæudgange er ligeledes programmerbare for en række andre funktioner. Dette bliver blandt andet brugt som ”Sikkerhed via design”, som er flagskibet indenfor innovation benyttet officielt af det britiske politi og kombinerer principperne om at designe sig ud kriminalitet med fysisk sikkerhed.

Mogens tilføjer: " En alarm der udløses i en lejlighed kan også håndteres af 2270, enten ved at sende en SMS til et nummer eller ved at aktivere et relæ (sirene eller opkald til kontrolcentral). Ydermere er modulet designet med en hændelseslog, der kan gemme op til 8.000 begivenheder. ”

Få yderligere oplysninger om Videx kommunikationssystemer her.

Mere om produktet GSM Løsninger

GSM Løsninger

Flexibilitet i alle afskygninger

DIGITALT GSM

DIGITALT GSM

VIDEX SERIE 4000

Læs mere

Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

GSM DØRTELEFONI

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...