Streetsport

Streetsport

Streetsport

Multibanerne fra TRESS leveres i mange forskellige designs og materialer, og indeholder oftest 2 eller flere arena fodboldmål. Et arenamål kan leveres med eller uden indgang i siden af målet, og er forberedt til montering af basketball top og kurv. Arenamålene kan leveres som fritstående model, eller til fastgørelse i betonfundament. Alle ståldele er varmgalvaniseret for optimal rustbeskyttelse, og der er derudover mulighed for pulverlakering i præcis den ønskede farve.

Streetbasket er gadeversionen af basketball, og det er frit hvor mange spillere der er på hvert hold. Skal der etableres en basketballbane i skolegården eller på et andet udendørs areal, så er basketballstativet Goliath et sikkert valg. Her får man et utrolig stabilt og vedligeholdelsesfrit basketballstativ, der med et Hercules basketballnet er 100% vandalsikkert.

Har du først etableret ét udendørs bordtennisbord i skolegården, parken eller på campingpladsen, vil du hurtigt opdage hvor populært det er. Børn, unge og voksne vil flokkes om bordet, og der er stor aktivitet med mange spillere af gangen, når der spilles ’rundt om bordet. Det robuste udendørs bordtennisbord Outdoor pro leveres i mange flotte farver, og er fremstilles i vejrbestandig HPL og kraftigt rustbehandlet stål.

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, bliver de danske strande hurtigt fyldt med glade mennesker. Er der langt til vand og strand, kan være en ide at etablere et område til strandfodbold eller strandhåndbold. Vi tilbyder Beach fodbold- og håndboldmål der overholder FIFA’s officielle krav.

Beachvolley er også et stort hit og kan spilles af både drenge og piger, og det er super let at komme i gang. Et sæt beachvolleystøtter og et af markedets absolut stærkeste volleyballnet, er den perfekte løsning til baner i det offentlige rum. Det er hurtigt at etablere en 8 x 16 meter bane, og med en simpel nedstøbning af beachvolleystøtterne samt montering af volleyballnettet, står banen snart klar til brug.

Padel tennis er en af Europas hurtigst voksende sportsgrene. Padel spilles på en 10 x 20 m padelbane, der deles på midten. Man spiller altid double! Spillet er en blanding af tennis og squash, men er meget lettere at spille, hvilket gør det nemt for langt de fleste at komme i gang. Da padel er lettere at gå til end de fleste ketcher sportsgrene er det også en meget social og inkluderende sport, hvor man let samles, på tværs af køn, alder og niveau

Beachsport
Bordtennis
Mål
Padel tennis
Streetbasket

Relaterede produkter

Legepladser

Legepladser

Indbydende legepladser og inspirerende miljøer i børnehøjde


Ophold og udemiljø

Ophold og udemiljø

Forskellige stilarter og designs i højeste kvalitet - udendørs året rundt


Multibaner

Multibaner

Multibaner i alle ønskede størrelser, farver og designs


Outdoor Fitness

Outdoor Fitness

Sundhed og bevægelse i det offentlige rum, og udendørs fitness


Nyheder fra Tress A/S

Flot Multibane i naturlige omgivelser

Flot Multibane i naturlige omgivelser

I TRESS har vi mange års erfaring med at bygge Multibaner i Norden

Visuel aktivitetsplads som skolens samlingspunkt

Visuel aktivitetsplads som skolens samlingspunkt

En vision for fremtidens fritids- og skolefaciliteter i Jægerspris er en real...

Byrumsmøbler fra MOBILIS DESIGN

Byrumsmøbler fra MOBILIS DESIGN

Et nemt og stilsikkert valg

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår