SAFE STANDINGS MED INTEGRERET SÆDE

Annonce – Dato 25 mar 2021

Sikkerheden er i top med de nye Safe Standings med integreret sæde fra TRESS Sport og Leg. Sæderne kan låses individuelt, så kun arrangørerne kan styre, hvilke sæder der skal benyttes under eventen.

Følg linket her

Ståtribuner i international klasse

Safe Standings er rigtig populært rundt omkring i Europa, og vinder efterhånden også indpas i Danmark. Med Safe Standings er det muligt at fremtidssikre nuværende ståtribuner, uden at det har indvirkning på tilskuerantallet. Med de opdelte ståsektioner, og sæderne i aflåst position, er der også med fremtidens løsning rigtig god plads til stående tilskuere på de danske stadions.

En af fordelene ved Safe Standings med integreret sæde er, at en ståsektion nemt kan ændres til et siddeområde, hvis det er mere passende til den enkelte begivenhed. Siddeområder indbyder til at tilskuerne kan bruge længere tid på stadion, både før og efter et event. De integrerede sæder kan låses individuelt, så kun arrangørerne kan styre, hvilke sæder der skal kunne benyttes.

Sikkerheden er i fokus

Safe Standings med integreret sæde er udviklet, så hvert sæde er indbygget i en robust metalramme, der også danner gelænder for tilskueren i rækken bagved. Det kraftige gelænder fungerer både som en beskyttende barriere, der minimerer risikoen for skub- og faldulykker, og som et bølgebrydersystem der gør det mere sikkert for tilskuerne.

Med de låsbare sæder får man en god, fleksibel og sikker løsning, hvor man f.eks. kan vælge kun at låse op for hvert andet sæde, eller en udvalgt sektion og dermed have indflydelse på, hvor tilskuerne skal sidde, også selvom der ikke er solgt nummererede billetter.

Følg linket her:

Robust konstruktion og sæder i din klubs farve

Safe Standings er fremstillet i galvaniseret stål der sikrer en robust konstruktion egnet til brug på et stadion. Sæderne leveres i den ønskede farve, og kan udstyres med nummerskilte. Ved køb af Safe Standings tribuneløsning fra TRESS Sport og Leg, får I en løsning i absolut topkvalitet.

Følg linket her:Safe Standings med integreret sæde

Du kan læse mere om den fremtidssikrede Safe Standings tribuneløsning på vores hjemmeside. Løsningen kan tilpasses præcis til jeres behov, så tag fat i os på 86 52 22 00 eller ring til din lokale TRESS konsulent, så kommer vi og hjælper med jeres projekt.

Andre tribuneløsninger

Vi kan levere alle former for tribunesæder til montering på jeres tribuneanlæg. Sæderne findes i mange udgaver; med eller uden vippesæde og polstringer, og i et stort udvalg af flotte farver. Tag fat i os på 86 52 22 00 eller ring til din lokale TRESS konsulent, så kommer vi og hjælper med jeres projekt.