Tribunetrends til stadions i international klasse

Annonce – Dato 30 Aug 2022

En god stadionoplevelse stiller store krav til faciliteterne for både tilskuere og sportsudøvere.

I TRESS har vi mange års erfaring med projektering, levering og montage af tribuneløsninger til såvel store stadions og sportsarenaer som lokale idrætsanlæg og sportshaller. Vi ved, hvad der virker og står altid klar til at rådgive ift. dine ønsker og behov.

Tress - Safe Stands-tribuner

Danmarks første Safe Stands-tribuner til MCH Arena i Herning

I forbindelse med en stor renovering, som har løftet FC Midtjyllands hjemmebane MCH Arena til internationalt niveau, har TRESS leveret landets første Safe Stands-tribuner.

Vi valgte Safe Stands til vores ståtribuner, fordi vi tror på, at det er fremtidens løsning i forhold til at sikre en både tryg og behagelig oplevelse på stadion. Safe Stands har samtidig den kæmpe fordel for os, at vi ikke skal montere og afmontere plastiksæder mellem europæiske og nationale kampe, fordi vi nemt og enkelt kan låse op for sæderne og skabe flere siddepladser. Det sparer os for en masse tid.” 
– Preben Rokkjær, Marketing & Support Director, FC Midtjylland

Læs mere om Safe Stands-projektet på MCH Arena

Top 3 fordele ved Safe Stands-tribuner

1. Sikkerheden er i top

Hvert sæde er indbygget i en robust metalramme, der danner gelænder og beskyttende barriere for tilskueren i rækken bagved. Bølgebrydersystemet minimerer risikoen for skub- og faldulykker og gør stadionoplevelsen mere sikker for alle typer af tilskuere.

2. Stor fleksibilitet og fremtidssikring

Sæderne kan låses individuelt eller i sektioner, hvilket giver stor fleksibilitet ift. forskellige typer af begivenheder på stadion. Løsningen fremtidssikrer samtidig de gamle ståtribuner – uden indvirkning på tilskuertallet.

3. Stor mulighed for specialdesign

Safe Stands fra TRESS er fremstillet i galvaniseret stål, der sikrer en robust konstruktion. Sæderne kan specialdesignes i den ønskede farve samt udstyres med nummerskilte.

Tress - Eksklusivt udskiftningsområde i toppen af ligaen

Eksklusivt udskiftningsområde i toppen af ligaen

MCH Arena blev desuden opgraderet med et top-moderne og slidstærkt udskiftningsområde i klubbens farver designet efter engelsk forbillede – og med de store behagelige tribunesæder med varme i, er komforten for både spillere og stab nu helt i top.

Jeg synes, resultatet taler for sig selv – det ser bare enormt godt ud! Vores udskiftningsområde trængte i den grad til en opgradering, og vi har nu fået nogle flotte store sorte sæder med logotryk, som er behagelige at sidde i også på kolde dage. Vi er meget glade for løsningen, hvor udskifterne i øvrigt sidder lige op mod tilskuerne – tæt på og autentisk.
– Preben Rokkjær, Marketing & Support Director, FC Midtjylland

Læs mere om udskiftningsområdet på MCH Arena

TRESS - tribuneløsning Skal vi hjælpe med din nye tribuneløsning?

En opgradering af tribunefaciliteter og udskiftningsområde er (absolut) ikke kun relevant for store stadions – og i TRESS leverer vi hvert år mange flotte løsninger i alle størrelser til både lokale idrætsanlæg og sportshaller.
Går I med tanker om et projekt, så ring til din lokale TRESS-konsulent – så hjælper vi jer i mål fra start til slut!