Flot kombineret udeområde til aktivitet, samvær og leg

Annonce – Dato 27 sep 2022

Nyt udeområde til aktivitet, samvær og leg.

Lystrup Svømme- & Aktivitetscenter åbnede i sommeren 2022 Momentet, som forbinder den eksisterende skolesvømmehal med et nyt og moderne aktivitetscenter.

Samtidig blev der anlagt en flot ny udendørs aktivitetsplads – Fællesskabspladsen – som indbyder til, at folk kommer før og bliver efter endt aktivitet i Momentet. TRESS var involveret i projektet som sparringspartner, leverandør og montør.

Tress - Udeområde bed momentet i Lystrup

Kom før, bliv efter – når udeområdet bliver et samlingspunkt

Fællesskabspladsen er opdelt i 5 zoner inspireret af Tryg Fondens baderåd. Eksempelvis giver multibanens blå kunstgræsunderlag tydelige associationer til vand og læner sig op ad baderådet Lær at svømme, mens Læs vinden og vejret er indarbejdet via en trampolin omkranset af et kompas.

Området indbyder til, at folk kommer før og bliver efter endt aktivitet i Momentet, men da området også er offentligt tilgængeligt, var det vigtigt for kunden, at der blev skabt et udendørs samlingspunkt, hvor alle føler sig velkomne.

Vores kerneaktivitet er selvfølgelig svømning og vandaktiviteter, men med Fællesskabspladsen ville vi som forening gerne skabe et imødekommende udendørs miljø, hvor man uanset alder og behov – og i øvrigt uanset om man har tilknytning til svømmehallen eller ej – føler sig velkommen og inspireret til at bruge området til leg, aktivitet og socialt samvær. Vi gik efter en moderne form for forsamlingshusfølelse – og det synes jeg helt bestemt, vi har opnået.

– Camilla Jørgensen, Administrerende direktør, Lystrup Svømning

Læs mere om projektet her

Tress - Udeområde

Tre ting du bør overveje, når du anlægger et udeområde

1. Hvem skal bruge området og til hvad?

Områdets primære brugergruppe(r) sætter retningen for projektet – men glem ikke også at gøre området attraktivt for andre. Vi står altid klar med gode råd om hvilke brugergrupper, det vil være ideelt at tænke ind i dit projekt, og hvordan det kan gøres i praksis.

2. Hvilke opholdsmuligheder skal der være?

Tænk altid opholdsmuligheder ind i projektet uanset, om det er en legeplads, en multibane, outdoor fitness, et område til streetsport eller noget helt femte. Brugerne bliver hængende længere – og samtidig inviterer det til ophold blandt andre brugergrupper som fx forældre på legepladsen, tilskuere til aktiviteter på multibanen, osv.

Med Mobilis Design har vi hos TRESS skabt en serie af byrumsmøbler og tilbehør med fokus på design, tilgængelighed og funktion – perfekt til mange forskellige typer udeområder.

3. Hvilke detaljer skal binde området sammen?

Det er som bekendt detaljerne, der gør forskellen – og i et udeområde er det dem, som binder det hele sammen i en helhed. Vi anbefaler derfor altid, at du indtænker elementer som cykelstativer, plantekasser og skraldespande i projektet.

De 15 produktfamilier fra Mobilis Design indeholder alle flere tilbehørsmuligheder, som kan matches på kryds og tværs eller holdes strømlinet i én produktfamilie.

Tress - udemiljø produkterSkal vi hjælpe dig med at skabe et flot og funktionelt udeområde?

Der er utallige muligheder for at skabe et flot og funktionelt udeområde – og vi forstår godt, hvis det føles uoverskueligt og nærmest umuligt at finde frem til den helt rigtige løsning til netop jeres behov. Heldigvis har vi mange års erfaring med netop dét – så giv din lokale TRESS konsulent et kald og få professionel hjælp til at komme i mål fra start til slut!

Se mere om Multibaner, Mobilis Design og Ophold og udemiljø her

 

 

 

Mere om produktet Multibaner

Multibaner

Multibaner i alle ønskede størrelser, materialer, farver og designs

Multibaner LÆRK

Multibaner LÆRK

Se vores udvalg af multibaner i lærk

Læs mere

Multibaner Stål

Multibaner Stål

Se vores udvalg af multibaner i stål

Læs mere

Multibaner nonwood

Multibaner nonwood

Se vores udvalg af NONWOOD multibaner

Læs mere

InsideOut

InsideOut

Se vores udvalg af InsideOut multibaner

Læs mere

Pannabaner

Pannabaner

Se vores udvalg af pannabaner

Læs mere

Omnistadium Multibaner

Omnistadium Multibaner

Se vores udvalg af omnistadium multibaner

Læs mere

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere

Produktkatalog - omnistadium

Produktkatalog - omnistadium

Læs brochure om omnistadium fra Tress

Læs mere

Legeplads ved skole i Sønderborg
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i romalt
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i lystrup