Fra trist græsområde til aktivitetspark i fuldt flor

Annonce – Dato 7 Dec 2023

Står du med et uudnyttet grønt område, som du drømmer om at transformere til et indbydende mødested med aktiviteter for brugere i forskellige aldersgrupper?

Så læs med her og bliv klogere på, hvordan udeområdet ved Romalt Aktivitetshal tæt på Randers gik fra trist græsområde til aktivitetspark i fuldt flor.

Byens samlingssted - Nu også udendørs

Byens samlingssted – nu også udendørs

Romalt Aktivitetshal er byens samlingssted, og hallen har siden 2004 skabt rammerne for sport og socialt samvær for både unge og ældre borgere.

Nær hallen stod et trist græsområde ubrugt hen – og en frivillig forening skabt af lokale ildsjæle fra Romalt Aktivitetshal, Romalt Forsamlingshus, Romalt Håndbold, Romalt Fitness og Romalt Friskole drømte om at transformere området til et indbydende mødested med aktiviteter for alle aldre.

Det blev startskuddet til Romalt Aktivitetspark, som stod klar i sommeren 2022. TRESS løste opgaven i tæt samarbejde med foreningen Romalt Aktivitetspark og den lokale entreprenør. Se evt. video af projektet på vores website.

Multibane til boldspil

Multibanen er en central del af Romalt Aktivitetspark – både visuelt og hvad angår muligheden for forskellige typer af boldspil og aktiviteter.

Banen er stor og indrettet med to store endemål, fire mindre mål fordelt på de to sider samt kurve til basketball. Her er med andre ord plads til alverdens boldspil for både store og små.

Bandemodulerne er bygget med førsteklasses høvlede lærketræsplanker på vores eget værksted i Skanderborg. Alle ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse. Banen er belagt med kunstgræs, som står flot året rundt og kræver minimal vedligeholdelse.

Outdoor fitness for alle

Outdoor fitness for alle

Tæt på multibanen finder man aktivitetsparkens styrketræningsanlæg – TRESSfit Pro, hvor op til 15 personer kan træne samtidigt.

Selve træningssystemet består af 10 moduler, som giver et utal af forskellige træningskombinationer og gør træningsstativet brugbart til bl.a. crossfit, eksplosive træningsøvelser og udstrækning.

Træningsstativet kan ligesom resten af faciliteterne i Romalt Aktivitetspark frit bruges af byens borgere – og med en placering tæt ved både skole, hal, indkøbsmuligheder og et nærtliggende boligområde, har mange nu let adgang til udendørs træning.

Udendørs bordtennis

Der er også blevet plads til et område til udendørs bordtennis. Her har vi leveret to Outdoor Pro bordtennisborde – et robust og hærværkssikret bordtennisbord, som tåler al slags vejr.

Gode opholdsmuligheder

Det er altid vigtigt at tænke opholdsmuligheder ind i planerne for et udeområde – og i Romalt Aktivitetspark er opgaven løst med to forskellige zoner med mange siddepladser.

Den ene zone rummer tre store bordbænkesæt og er placeret centralt mellem multibane og outdoor fitness. Området kan overdækkes med et solsejl, som giver læ og skygge for vind og vejr. Den anden zone er to store bordbænkesæt placeret nær bordtennisbordene til udendørs bordtennis – perfekt til tilskuere samt hygge før og efter et spil.

Gode opholdsmuligheder

Skal vi også hjælpe jer fra idé til færdigt projekt?

Vi gør os altid umage med at finde den helt rigtige løsning til dit behov.
Find din lokale konsulent her – og kontakt os til en uforpligtende snak.

Mere om produktet Multibaner

Multibaner

Multibaner i alle ønskede størrelser, materialer, farver og designs

Multibaner LÆRK

Multibaner LÆRK

Se vores udvalg af multibaner i lærk

Læs mere

Multibaner Stål

Multibaner Stål

Se vores udvalg af multibaner i stål

Læs mere

Multibaner nonwood

Multibaner nonwood

Se vores udvalg af NONWOOD multibaner

Læs mere

InsideOut

InsideOut

Se vores udvalg af InsideOut multibaner

Læs mere

Pannabaner

Pannabaner

Se vores udvalg af pannabaner

Læs mere

Omnistadium Multibaner

Omnistadium Multibaner

Se vores udvalg af omnistadium multibaner

Læs mere

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere

Produktkatalog - omnistadium

Produktkatalog - omnistadium

Læs brochure om omnistadium fra Tress

Læs mere

Legeplads ved skole i Sønderborg
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i romalt
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i lystrup