Systemløsninger fra A til Z

Annonce – Dato 27 sep 2022

SabetoFLEXs produkter passer til ALLE typer dampspærrer, undertage og tage.

SabetoFLEX - Systemer løsninger der passer til alle typer dampspærre, undertage og tage

Alle taler mere og mere om systemløsninger, problemet er bare at ingen har alle delene. Så hvis der står at du skal anvende et system godkendt til gennemføringen gennem dampspærren, hvilket system skal den så passe til?

SabetoFLEX løsninger passer til alle de steder der skal tætnes mod vand eller fugt

Derfor har vi udviklet vores produkter så de passer til ALLE typer af dampspærrer, undertage og tage. Også til alle almindelige typer af rør, kabler og skorstene, som du møder i byggeriet.

VI KENDER INGEN ANDRE SOM KAN TILBYD DIG DET SAMME. OG SÅ MED 20 ÅRS GARANTI!

Når du skal gennem taget med et afkast fra ventilationsanlægget, emhætten, badet, aftrækket fra en gaskedel, varmepumpen eller skorstenen, ja så har SabetoFLEX løsninger til alle de steder, hvor du skal tætne mod vand eller fugt.

Så det er ret enkelt, du skal bare altid have SabetoFLEX produkter i bilen, så kan du altid løse opgaven.

Systemgodkendte løsninger fra A til Z fra SabetoFLEX:

SabetoFLEX Lyddæmperset til gennemføring
Undertagsgennemføring med afstand til brandbart materiale
SabetoFLEX Undertagsgennemføring
Dampspærre membran PE/PP

Nem montering

med en løs inddækning i stedet for en fastmonteret. Løsningen gør, at du ikke skal tilpasse rørets længde særlig nøjagtigt, der er fra 0 til 400 millimeters længde til justering i den løse inddækning. Det, at der kan monteres én del ad gangen, gør dit arbejde meget lettere. Som vist på splittegningen er det nemt at se hvor du skal føre lyddæmpersættet ned, og hvis du også bruger vores undertagsgennemføring med afstand, så bliver det igen lidt lettere at montere. Vi fremstiller selv alle de varer, som er vist på splittegningen, således at du kun behøver at ringe ét sted. Flexmaterialet tåler montering i forbindelse med alle normale bygningsmaterialer uden behov for efterbehandling eller vedligehold.

SabetoFLEX - universalhætter Godkendt til alle former for gennemføringer

På billedet er vist vores gennemføringer, som anvendes til dampspærren, fra 0 til 45 graders hældning. De er godkendt til alle former for gennemføringer, også stålskorstenen, som ved skorstensbrand kan komme op på en temperatur på 220 grader i op til 30 min. Kan også klippes op og trækkes på ved at lave et overlap på min 20 mm, se montage video her.

Universalhætter

Har du kun brug for en hætte med kondensisolering, for eksempel til parcelhuse eller rækkehuse, så er løsningen vores universalinddækning med hætte, som vi fremstiller i Ø 125, 160 og 200 mm. Den kan indstilles i grader fra 5 til 45 grader. Til denne type har vi naturligvis også det på splittegningen viste tilbehør.

Garanti

Alle vores produkter er med 20 års totalgaranti, og ikke noget med småt. Det synes vi er lettere og mere sikkert for dig og dine kunder.

Mere info på Byggematerialer.dk

Yderligere information: www.sabetoflex.dk, tlf. 40 68 99 50.