Universalhætter og gennemføringer fra SabetoFLEX

Annonce – Dato 9 Aug 2022

Når du skal gennem taget med et afkast fra dit ventilationsanlæg, emhætten eller bare fra et bad, så skal du først bestemme dig for om den skal være brandsikret, eller bare med kondensisolering.

Universalhætter og gennemføringer fra SabetoFLEXUniversalhætter og gennemføringer fra SabetoFLEX

Gennemføringsløsninger

På billedet er vist begge typer, de 2 øverste er til brandsikrede løsninger. Læg mærke til at inddækningen leveres løst med og kan sænkes ned over hætten. Det gør det meget lettere for dig som montør at montere vores gennemføringsløsninger, som vi laver i Ø 125, 160, 200 og 250 mm.

Se video - montage af gennemføring og bæring

Nem montering

Løsningen gør, at du ikke skal tilpasse rørets længde særlig nøjagtig, der er fra 0 til 400 mm længde til justering i den løse inddækning. Det, at der kan monteres én del ad gangen, gør dit arbejde meget lettere. Som vist på splittegningen er det nemt at se hvor du skal føre lyddæmpersættet ned, og hvis du også bruger vores undertagsgennemføring med afstand, så bliver det igen lidt lettere at montere. Vi fremstiller selv alle de varer, som er vist på splittegningen, således at du kun behøver at ringe ét sted. Flexmaterialet tåler montering i forbindelse med alle normale bygningsmaterialer uden behov for efterbehandling eller vedligehold.

UniversalhætterPå billedet er vist vores gennemføringer, som anvendes til dampspærren, fra 0 til 45 graders hældning. De er godkendt til alle former for gennemføringer, også stålskorstenen, som ved skorstens brand kan komme op på en temperatur på 220 grader i op til 30 min. Kan også klippes op og trækkes på ved at lave et overlap på min 20 mm, se montage video her.

Universalhætter

Har du kun brug for en hætte med kondensisolering, for eksempel til parcelhuse eller rækkehuse, så er vores universalinddækning med hætte løsningen, som vi fremstiller i Ø 125, 160 og 200 mm. Den kan indstilles i grader fra 5 til 45 grader. Til denne type har vi naturligvis også det på splittegningen viste tilbehør.

Garanti

Alle vores produkter er med 20 års totalgaranti, og ikke noget med småt. Det synes vi er lettere og mere sikkert for dig og dine kunder.

Yderligere information: www.sabetoflex.dk, tlf. 40 68 99 50.