SabetoFLEX - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 2 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra SabetoFLEX i NBS Nordic leverandørkatalog

Vi producerer vores eget inddækningsmateriale og alle vores færdige inddækninger i Danmark

SabetoFLEX er en virksomhed som i 20 år har arbejdet med færdige inddækninger, inddæknings-ruller, indpakningsruller, undertags-gennemføringer, dampspærre-gennemføringer, gennemføringer med lyddæmper, fastgørelse af alle gennemføringer og ikke mindst lim til at få alle tingene til at hænge sammen.

Vi producerer vores eget inddækningsmateriale og alle vores færdige inddækninger i Danmark. Det har stor betydning for alle vores produkter, da vi har lavet store forbedringer på inddækningsmaterialerne. Det er en af de ting der er kommet ud af, at vi konstant udfordrer os selv. Det er kernen i vores forretning. Derfor er vores produkter lidt nemmere og lidt mere effektive at arbejde med. Og derfor er vores garantiordninger helt uden det med småt.

Udvalgte produkter i fokus fra SabetoFLEX

SabetoFLEX Inddækningsrulle m/stålnet

Anvendes til inddækning af kviste, skorstene, vægge, ovenlysvinduer, solfangere mm. UV bestandig og fri for PFAS og andre skadelige stoffer. Det har en garanti 20 år.

SabetoFLEX inddækningsrulle m/stålnet

SabetoFLEX Flexinddækninger

Med kegle krave løsning. Anvendes til skorstene, ventilationsrør, aftrækskanaler osv. Med svineryg. Kan formes ned i alle typer tagprofileringer. Tåler at sidde i forbindelse med alle kendte byggematerialer og i alle luftlag vel at mærke helt uden efterbehandling. Fri for PFAS og andre giftstoffer. Fås i mange forskellige farvekombinationer.

SabetoFLEX flexinddækninger

Download NBS Nordic katalog her