Stor skole får nye lofter 20 % hurtigere

Dato: 27 Apr 2016

Det nye Gyptone Kant D2 loftsystem giver god økonomi og hurtig montering

Stor skole får nye lofter 20 % hurtigere

Det nye Gyptone Kant D2 loftsystem giver god økonomi og hurtig montering

Monteringen af nye lofter i hele den gamle hovedbygning på Kirkebjerg skole i Vanløse gik stærkt og ubesværet takket være det nye Gyptone Kant D2 system fra Gyproc, der er op til 20 procent hurtigere end andre loftsystemer.

Det var en stor opgave, da den næsten 75 år gamle hovedbygning på Kirkebjerg skole i Vanløse ved København skulle have udskiftet lofterne i gangarealer og klasseværelser med nye akustikplader, der kunne fastholde stedets arkitektoniske værdier og samtidig skabe et behageligt lydmiljø.

For at sikre at arbejdet gik smertefrit og hurtigt faldt valget af lofter på det nye Gyptone Kant D2 system, der består af et nedsænket, skjult skinnesystem og perforerede akustik-gipsplader. Løsningen levede fuldt op til alle forventninger hos entreprenøren Hugo Svaneeng A/S og deres medarbejdere:

Nem samling af skinner og plader

Jeg har monteret lofter i mange år. Det er hurtigt at arbejde med det nye Gyptone Kant D2 system sammenlignet med andre tilsvarende systemer,” fortæller montør John Olander og forklarer, at det skyldes Gyptone-systemets enkelhed. ”For eksempel er der færre stropper end i andre systemer, og derfor skal der bores færre huller i etageadskillelsen. Tal på systemets skinner og en simpel kviklås gør det nemt at samle tvær- og bæreskinner. Desuden har pladerne ingen metalprofil, så du får ikke brug for en vinkelsliber for at tilpasse pladerne, men kan blot skære dem med en kniv. Alligevel er pladerne virkelig nemme at lægge direkte op på skinnerne, og det færdige loft er meget stabilt.

Sikrer en god økonomi

Den enkle montering gør også Gyptone Kant D2 systemet attraktivt for entreprenørens forretning, og Claus Andreasen, tømrer i Hugo Svaneeng A/S, vil uden tøven anbefale løsningen. ”Gyptone Kant D2 er tidsbesparende. Det er 20 % hurtigere at montere lofterne, og derfor er der en god økonomi i at vælge dette system, som vi helt sikkert vil foretrække til lignende projekter i fremtiden.”

Fordele ved Gyptone Kant D2 system:

  • 20 % hurtigere montering
  • Færre skinnestropper
  • Skinner klipses nemt sammen
  • Ingen besværlige metalprofiler på plader
  • Plader kan skæres med kniv
  • Plader lægges direkte op på skinnerne
  • Intet stålaffald efter arbejde
  • Nem adgang til installationer efter montering
  • Mindre arbejde: bedre økonomi

► Nærmere information: www.gyproc.dk

Referenceprojekter fra Saint-Gobain Gyproc

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår