Spildevandsløsning til Scanport Glasværk

Annonce – Dato 6 Apr 2021

Scanport Glasværk er et nyt kontorhus på 4.600 m², beliggende i Scanport, Nordens mest internationale erhvervsområde lige ved Øresund og Københavns Lufthavn. Visionen har været at udvikle et internationalt erhvervsområde med bæredygtige bygninger af høj arkitektonisk kvalitet - og med et aktivt nærmiljø med udeaktiviteter, restauranter, et hotel og en blanding af domiciler og flerbrugerhuse. Skanska er bygherre, KPC er totalentreprenør og arkitekten er Schmidt Hammer Lassen.

Komplet løsning med pumpestationer og fedtudskiller fra Lauridsen

Projektet omfatter:

Komplet produktprogram

For rådgiver og bygherre var det vigtigt, at de kun havde one-point-of-contact, når det kom til de forskellige spildevandsløsninger. Derudover var det vigtigt for dem, at løsningen med fedtudskilleren og Aqualift F XL efter udskilleren var et lukket system, som ikke havde lugtgener, at der var nem installation og at det var let at få reservedele i tilfælde af, at noget skulle udskiftes. Da Lauridsen har omkring 400 uddannede Kessel serviceteknikere i landet og et stort sortiment af reservedele på lager, var beslutningen for rådgiver og bygherre relativt ligetil. En komplet løsning fra Kessel opfyldte til fulde behovet.

Aqualift F XL Duo pumpenAQUALIFT F XL DUO PUMPEN

Pumpeløsningen med en Aqualift F XL Duo løfter spildevandet til den offentlige spildevandsledning. Systemet er et lukket system, som gør, at service og vedligehold kan gøres uden at skulle tømme spildevandstanken. Alle Duo-løsninger fra Kessel har alternerende pumper. Det betyder, at pumperne skiftes til at være i brug, så hvis den ene pumpe står af, kan den anden pumpe sagtens klare driften, således beboerne ikke oplever gener. Dette gør det også muligt at servicere pumpen uden gener for beboerne. Alle pumpe-, bypassanlæg o. lign. leveres med kontroldisplay, hvorpå man kan se driftsstatus. Derudover kan alle anlæg tilsluttes CTS eller SMS.

EasyClean fedtudskiller med Sonic Control samt tømme- ogEASYCLEAN fedtuskiller med Sonic Control påfyldningsrør

Sonic Control er en automatisk niveaumåler, som måler fedtlagets tykkelse i udskilleren. Hvis niveaumåleren registrerer, at fedtlaget har nået sit max, starter alarmen. Sonic Control kan desuden tilsluttes et telekontrol modem, således at systemet kan sende SMS-beskeder om driftsstatus på op til tre forskellige enheder. Se mere om Sonic Control niveaumåler her. Fedtudskilleren leveres med tømme- og påfyldningsrør. På den måde sikrer man, at der ikke er lugtgener ved tømning af udskilleren.

Se en video om Kessel fedtudskillere herunder: 

Læs mere om casen her

Yderligere information: www.lhi.dk, tlf. 7516 9029.

Referenceprojekter fra Lauridsen Handel & Import A/S

Kristianiagade 9

Kristianiagade 9

København

Etablering af Teater

Etablering af Teater

Indv.renovering | Odsherred | 6,7 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Odsherred . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Indv.renovering | Varde | Uoplyst

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Varde . Selve byggeriet er påbegyndt n...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...