Bypass-løsning til DFDS ved Marmormolen

Annonce – Dato 25 jan 2022

Tre Ecolift hybrid pumpeanlæg leveret til nyt domicil af Lauridsen Handel & Import A/S

Hybrid bypass pumpestationer Kessels Ecolift XL Lauridsen HandelHybrid bypass pumpestationer Kessels Ecolift XL Lauridsen Handel

DFDS bygger nyt domicil ved Marmormolen i København: ”DFDS er vokset meget, og har behov for at kunne samle hovedkontorsmedarbejderne på én adresse. Samtidig ser vi frem til at kunne flytte ind i et helt nyt hovedkontor, der giver de bedst mulige rammer for en god og inspirerende arbejdsdag”, siger CEO Torben Carlsen, DFDS. Bygningen er bæredygtighedscertificeret efter DGNB-standarden i kategorien Guld og er tegnet af PLH Arkitekter A/S.

Tre Ecolift hybrid pumpeanlæg leveret til byggeriet

Hybrid bypass pumpestationer, som Kessels Ecolift XL, anvender under normal drift den naturlige gravitation til at bortlede spildevand. Klappen i højvandslukket aktiveres automatisk ved opstuvning, og hvis der er behov for det, aktiveres pumpen, hvorved beboere stadigvæk kan anvende kloaksystemet ugeneret. Systemet sørger altså for en sikker og pålidelig bortledning af spildevand - også i perioder med opstuvning ved eksempelvis skybrud eller kraftig regn.

Hybrid bypass pumpestationer Kessels Ecolift XL Lauridsen HandelHybrid bypass pumpestationer Kessels Ecolift XL Lauridsen Handel

Spar energi med en hybrid bypass pumpestation

En almindelig pumpestation pumper hver eneste liter spildevand over i kloakken, hvilket betyder konstant energiforbrug. En hybrid bypass pumpestation aktiveres kun, når der rent faktisk er behov for det. Derved reduceres energiforbruget samt giver dig færre omkostninger til service og vedligehold. I en servicevirksomhed eller i en anden industriel produktion er driftssikkerheden alfa og omega, da et driftsstop kan medføre store omkostninger og forsinkelser. En hybrid bypass pumpestation er under normale forhold uafhængig af strøm, da gravitationen får spildevandet til at løbe selv. Dermed vil der kun være driftsstop i tilfælde af strømafbrydelser - samtidig med en eventuel opstuvning i hovedkloakken.

Bypass-løsninger

Hvis vand kan løbe selv, skal det løbe selv. Med et hybrid pumpeanlæg har du en holdbar og pålidelig løsning, som beskytter mod oversvømmelse. Derudover er der ikke konstant slid på pumperne, idet pumperne kun kører, når der er behov for det - ved opstuvning. Dette er den ideelle løsning til installation i spildevandsledninger med fald mod hovedkloakken - både i nybyggeri, ved renovering af erhvervsejendomme og boliger med stor eller lille brugerkreds.

Hent Kessels BIM-selector her

Se en video om Kessel Hybrid Pumpestation Ecolift XL her: 

Yderligere information: www.lhi.dk/bypass-pumpestation, tlf. 75 16 90 26.

Mere om produktet Hybride pumpestationer

Hybride pumpestationer

En holdbar og pålidelig løsning, som beskytter mod oversvømmelse

KESSEL Hybrid Pumpestation Ecolift XL

KESSEL Hybrid Pumpestation Ecolift XL

Se video om hybride pumpestationer

Læs mere

Referenceprojekter fra Lauridsen Handel & Import A/S

Kristianiagade 9

Kristianiagade 9

København

Etablering af Teater

Etablering af Teater

Indv.renovering | Odsherred | 6,7 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Odsherred . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Indv.renovering | Varde | Uoplyst

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Varde . Selve byggeriet er påbegyndt n...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...