Højsikkerhedsdæksler til kritisk infrastruktur

Annonce – Dato 23 maj 2023

Lauridsen Handel og Import - Øget fokus på at sikre vigtige ressourcer og infrastruktur

Selvom der er øget fokus på at sikre vigtige ressourcer og infrastruktur, herunder vand- og spildevandsforsyninger samt tele- og elbranchen, mangler der stadig en fælles standard på tværs af landet for, hvordan dæksler kan beskytte kritisk infrastruktur. Det er afgørende at sikre, at dækselløsningerne overholder gældende regler og standarder, såsom EN124;2015, og tager hensyn til de specielle krav, der gælder for kritisk infrastruktur. Hvis ansvar er det så? Det er ejernes ansvar at sikre, at dækslerne lever op til de gældende regler. Vælger man dæksler, der lever op til dette, sikrer man ligeledes de personer, der færdes omkring dækslerne.

Fælles standard og krav for dæksler En fælles standard og krav for dæksler kan mindske risikoen for sabotage og uautoriseret adgang og øge beskyttelsen af vores vigtigste infrastruktur. Dette vil også bidrage til mere effektiv og pålidelig drift af forsyningerne og skabe en mere robust og modstandsdygtig infrastruktur, der kan klare forskellige udfordringer og kriser.

Kritisk infrastruktur, såsom vand- og spildevandsanlæg, er afgørende for samfundets funktion og borgernes sundhed og sikkerhed. Disse anlæg afhænger af forskellige komponenter, herunder dæksler, der dækker adgangshuller og er afgørende for at sikre anlæggets integritet og funktion.

EN 124-3 standarden stiller specifikke krav til ståldæksler, herunder skridsikkerhed og markeringer, for at sikre, at dækslerne er nemme at identificere og opfylder kravene til belastningsklasse og andre specifikationer. Det er også vigtigt at sikre, at dækslerne er beskyttet mod sabotage og hærværk. Dæksler fra EJ er testet mod dette og kan modstå mindst 30 minutters forsøg på opbrydning.

Dækslerne er også udstyret med løfteassistance, så én person nemt kan åbne og lukke dem. Dette gør det lettere at sikre dækslernes funktion og beskyttelse af kritisk infrastruktur. Derudover fås dækslerne med sikkerhedsgitre, der fungerer som faldsikring.

Højsikkerhedsdæksler til kritisk infrastruktur

Ved at sikre adgangen til kritisk infrastruktur kan man minimere risikoen for sabotage, tyveri og andre uautoriserede handlinger, der kan føre til uheld, nedbrud eller forurening af vand- og spildevandsanlæg. Derfor er det afgørende at anvende dæksler, der overholder de relevante standarder og krav og tager hensyn til de særlige krav, der gælder for kritisk infrastruktur.

Har du spørgsmål til højsikkerhedsdæksler til kritisk infrastruktur, må du ikke tøve med at tage fat på os på
+45 7516 9029.

Se mere i brochuren her

Referenceprojekter fra Lauridsen Handel & Import A/S

Kristianiagade 9

Kristianiagade 9

København

Etablering af Teater

Etablering af Teater

Indv.renovering | Odsherred | 6,7 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Odsherred . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Indv.renovering | Varde | Uoplyst

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Varde . Selve byggeriet er påbegyndt n...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...